O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 The Bali Major Approaches

dota2-bali-major.png


The International se apropie cu pași repezi pe măsură ce primele optsprezece echipe se reunesc în Indonezia pentru cea de-a treia și ultima confruntare a circuitului profesionist de Dota 2023: Campionatul major de la Bali, prezentat de IO Esports. Urmărește online confruntările din faza grupelor care se va desfășura în perioada 29 iunie - 3 iulie, iar apoi nu rata faza eliminatorie care va avea loc în perioada 5-9 iulie. Ca întotdeauna, pentru a rămâne la curent cu toate informațiile despre echipe și clasamente, accesează https://www.dota2.com/esports?l=romanian.

Reduceri pentru fan cluburi
Pe măsură ce ultimul campionat major se apropie, exprimă-ți sprijinul și deblochează obiecte personalizate cu ajutorul pachetelor de fan club ale echipei preferate, care sunt acum reduse cu 75% până la finalul turneului de vară. Ca întotdeauna, 50% din încasările aferente pachetelor de fan club sunt distribuite direct către echipa respectivă.

Provocarea Fantasy și cartonașele acesteia
Odată cu încheierea ligilor regionale și începutul campionatului major de la Bali, provocarea Fantasy a fost adaptată formatului specific campionatelor majore. Asemenea campionatelor majore anterioare, pachetele cu cartonașele jucătorilor conțin acum doar jucători din cadrul echipelor calificate la campionatul major, iar provocarea Fantasy va urma să fie actualizată zilnic în loc să fie actualizată săptămânal. Dacă nu ai mai participat în cadrul provocării Fantasy sau ai nevoie de o scurtă recapitulare, consultă acest ghid pentru provocarea Fantasy care a fost publicat la începutul turneului de vară.

Drumul spre The International
După încheierea campionatului major de la Bali, cele mai bune 12 echipe din CPD vor fi invitate direct la The International. Echipele rămase vor avea șansa de a-și asigura unul dintre cele 8 locuri disponibile pentru turneul final prin intermediul celor 6 calificări regionale care se vor desfășura în luna august, după cum urmează:

—America de Nord și Asia de Sud-Este: 17-21 august (1 loc pentru fiecare regiune)
—China și Europa de Est: 22-26 august (1 loc pentru fiecare regiune)
—America de Sud și Europa de Vest: 27-31 august (2 locuri pentru fiecare regiune)

Nu rata ultimele știri despre calificări și The International 2023 care vor urma săptămânile următoare

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top