O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO GamerLegion elimina Heroic si se califica in Marea Finala

GL-Heroic.jpg


Heroic a intrat in play-offs la Paris drept una dintre cele mai bune echipe din lume. Asadar, aveau sa fie favoriti in meciul cu GamerLegion, care fusese la un pas de a pleca acasa in etapa Challengers. Intr-un meci foarte strans de trei harti, cei care aveau sa iasa invingatori aveau sa fie cei din urma. GamerLegion se califica in Marea Finala la BLAST.tv Paris Major unde va intalni castigatoarea dintre Apeks si Team Vitality.

Prima harta a fost Ancient, iar GamerLegion a iesit invingatoare pe parte de T, in ciuda faptului ca au pierdut runda de pistoale. Suedezul Isak "isak" Fahlen a propulsat echipa la un avantaj de 10-5 la pauza. In cea de-a 2-a parte insa, Heroic s-a trezit, Martin "stavn" Lund conducand revenirea, care a inclus un impresionant 1v3 al tanarului danez in runda 18. Heroic a incheiat meciul castigand unsprezece runde pe parte de T, scorul final fiind 16-13.

Trecand la a doua harta, Inferno, Heroic a continuat sa domine cu atacul lor, incepand cu un avans de 5-1. GamerLegion a reusit totusi sa lucreze la faza de aparare si a egalat la 5-5 dupa o agresivitate buna a lui Kamil "siuhy" Szkaradek. Apararea solida a rezistat, iar GamerLegion a revenit si a preluat avantajul de 9-6 la inceputul reprizei secunde. GamerLegion si-a continuat drumul spre victorie, aducandu-i in pragul de a forta o harta decisiva in serie. Loviturile consecutive pe bombsite-ul A au esuat, stavn si Casper "cadiaN" Møller au rezistat, dar isak a reusit sa inchida un 1v2 pentru a castiga harta.

Mirage a inceput asa cum s-a terminat si Inferno, GamerLegion reusind sa se impuna in apararea lui Heroic. Echipa defavorizata a inceput in forta, conducand cu 6-2, desi a pierdut runda de pistoale. Mihai "iM" Ivan si-a continuat forma impresionanta, afisand un rating de 1,23 la intrarea pe server si fiind cel mai important jucator al echipei in primele runde din Mirage. Echipa si-a continuat cu succes jocul si a reusit sa incheie prima repriza cu scorul de 10-5.

Cu victoria din runda de pistoale si conversia din runda a doua, GamerLegion s-a pus la patru runde distanta de a ajunge in finala. GamerLegion a dominat partea daneza si a obtinut o victorie surprinzatoare cu scorul general de 16-6.

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top