O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ACCEPTATA Cerere unban _zmeuu

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

zmeuuuuuuu

leganar
Joined
Apr 16, 2024
Messages
2
Reaction score
2
NUMELE TAU DE PE SERVER :
Steam ID: 76561198183728913
Data primiri banului: 16.04.2024
Nume admin: Mitza
Detalii suplimentare: ban demo dupa 2 pc check
DOVADA : nu
AI CITIT REGULAMENTUL :Da
 
Joined
Jan 1, 2019
Messages
21
Reaction score
8
Age
33
Location
Bucuresti
eu nu stiu cum va uitati pe demo uri ... in primul video va rog sa fiti atenti cum isi ia info cu tinta pe perete, dupa felul cum il omoara pe cel de pe mid si apoi se intoare ce a, desi a lui era acolo la exist el se uita in dreapta fara rost ( ce rost avea sa tii tinta in dreapta si apoi sa dai flick ) ... + mai e o faza de pe a cand il stie pe unu si tot il tine din site si se mai uita din cand in cand pe perete sa vada daca vin si ceilalti... in fine e treaba voastra daca vreti sa i dati unban .... eu nu ma bag si imi mentin parerea, adica CONTRA
 

IGL Nox

leganar
Joined
Apr 12, 2024
Messages
11
Reaction score
4
Fără prea multe detalii sunt de aceiași părere cu Wicked, a spus-o el mai bine! Contra !
Signed BY

IMG_1160.jpeg
 

zmeuuuuuuu

leganar
Joined
Apr 16, 2024
Messages
2
Reaction score
2
Vă salut!

Conform celor două video-uri se observă cel puțin cat de inconsistent este gameplay ul meu în timp ce eram în camera de discord cu doi admini imediat după o a doua verificare de pc ( vezi sfarsit primul demo) conform discuțiilor ulterioare ban-ului între diverși membrii ai staff-ului, părerile sunt mixte deoarece există grupuri care susțin ca dovezile sunt suficiente pentru ca oricum erau în discuții între ei în timpul filmărilor demo dar și grupul în care eu eram prezent care considera ca au verificat și dovezile în sistem pentru orice urmă de hack ( admin Cristi, Pitbull, Zeus).
In cazul in care se discuta minutul 5:28 din primul demo se poate observa ca timpul de reacție este mult prea scurt pentru a “afla” poziția celui care face push in prealabil, dar jucătorul pe care l-am omorât este exact Wicked care încearcă să argumenteze în mai multe cuvinte o acțiune mai scurtă de 3 secunde, care oricum, era prezent în discuții pe discord cu ceilalți admini implicați în ban-ul primit (ex Mitza).
De ce nu se discută momentul în care mor 1vs1 la smoke in site B? Nu exista prefire nici măcar poziționare corectă a țintei. La fel și în primul demo când am rămas 1vs4 cu awp in site A.
În concluzie demo-urile prezentate, preponderent, ilustrează lipsa de îndemânare și practica prin faptul ca mai mult am murit decât să omor, conform scorului.
Ulterior ban-ului, în timpul discuției pe discord, s-a recunoscut ca ban-ul a fost o decizie impulsivă a adminului în cauză iar Wicked susține ca am acces la unelte externe printr-un stick USB și el este determinat să mă prindă, spusele lui.
Îmi cer scuze pentru postul mult prea lung, dar și oricât de mici ar fii șansele de unban vor fii minim 3 administratori constant asupra mea să mă “prinda” ceea ce va rezulta în mai multe cereri de unban.

O zi bună!
 

BatranuNaky

Premium.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS2
Joined
Oct 26, 2020
Messages
548
Reaction score
96
Age
31
Location
Sibiu
Website
www.youtube.com
Banul a fost scos !
Îmi cer scuze pentru unele greșeli
Pe viitor o sa se remedieze . Și voi încerca să mențin staff activ și capab
il.

Succes pe serverul Premium.llg.ro

🫡

T/c
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top