O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

MV Regulament jucatori

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Raduku85

Mv.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Dec 18, 2023
Messages
41
Reaction score
10
===============================================

- Regulament Playeri -

===============================================​



Pastrati un limbaj adecvat pe server altfel riscati gag/kick/ban.
Nu folositi programe (aim, wall, dll-uri, alias-uri etc) care ajuta la performanta jocului, altfel primiti ban .
Nu va urcati pe harta, riscati ban. Daca un admin va atrage atentia, este recomandat sa il ascultati. Exista motiv pentru astfel de restrictii
Anuntati suspectii de cod doar prin apasarea tastei U@ (chatul adminilor) si spuneti numele jucatorului suspect, altfel riscati gag.
Jocul este free in limita bunului simt. Obiectivele trebuiesc implicite. De exemplu plantarea sau dezamorsarea bombei sau salvarea ostatecilor.
Faceti cerere de unban in maxim 48 de ore dupa ce ati luat ban, altfel nu se va lua in considerare si veti ramane cu ban.

Nu folositi comanda retry (nu dati retry dupa ce muriti), adminii au dreptul sa va dea slay si la a doua repetare primiti ban 120 minute !
Nu folositi setari ilegale in config (silent defuse, no-recoil, etc.), veti fi banati maxim 10 zile daca este cazul.tare primiti ban 120 minute !
Nu folositi nickuri care au legatura cu evenimente politice, razboaie sau grupari teroriste. Numele vi se va schimba si daca nu respectati aceasta decizie dupa ce sunteti informati de catre un admin, veti primii bani pana la maxim 10 zile.

Nu folositi chatul pentru discutii care au legatura cu evenimente politice, razboaie sau grupari teroriste. Veti primi gag si daca nu respectati aceasta decizie dupa ce sunteti informati de catre un admin, veti primii ban pana la maxim 10 zile.
Nu va folositi de dublu jump + Strafe . Riscati sa fiti banati. Prin aceasta Strafe puteti prinde viteza de miscare mai mare decat cea a coechipierilor si nu este corect fata de ei.
 
Last edited:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top