O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RESPAWN Propuneri / Sugestii

Joined
Feb 16, 2019
Messages
607
Reaction score
37
Age
30
Location
Constanța
DC când vreau sa ma conectez pe sv îmi da eroare

Momentan avem probleme cu sv, pica, deseori nu-l mai gasesc in favorite, am inteles ca e cineva care are pica pe server sau pe un om, si incearca flood. Si @Russel Crowd, Nu mi-am dat ban singur. A fost burst (flood) Acum am vazut poza pe desktop.
Sa intamplat imediat dupa ce am banat numele . si imediat am luat ban pe burst, deci nu m-am banat singur. @Kitaii incearca connect respawn.laleagane.ro, baga-l la favorites si / sau ip-ul si dai pana intrii.
Mai sunt probleme cand pica sv si ne trezim pe de_dust2 dupa mapa care era inainte de block. Propun sa se bage niste plugins care sa numai permita flood, sa "gaseasca" sv cine face si sai dea ban.
Daca nu am zis bine pana aici, accept sa fiu corectat cu bun simt si fara cearta.
 
Joined
Feb 16, 2019
Messages
607
Reaction score
37
Age
30
Location
Constanța
Nu vreau sa fac dublu post, dar nici sa deschid un alt topic. Referitor la mapele de_train si awp_bycastor32 nu merg deoarece nu sunt spawn.
Am stat sa caut pe internet problema sau de ce plug-in aveti nevoie, eu nu ma pricep, dar poate va ajuta:
Linkuri utile http://www.*********.com/forum/prob...mmo-csdm-plugin-onlyawp-t270908.html#p2087084
si https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=75902.
Fac asta in speranta ca poate pot ajuta cumva, chiar si cu un link sa aducem mai multe mape, si restrictii de arme la cele cu awp. Stima.
 
Joined
Apr 10, 2019
Messages
549
Reaction score
20
Killer iti spun pentru ULTIMA DATA..UTILIZEAZA BUTONUL EDIT SI NU MAI FACE CHAT PE FORUM !! Daca mai ai ceva de completat dupa ce ai facut deja un post UTILIZEAZA BUTONUL "EDIT" SI SCRIE PANA TE DOR DEGETELE . Credeam pana de curand ca nu se poate mai rau ca un "coleg admin" dar vad ca tu depasesti pe toti !
 
Joined
Feb 16, 2019
Messages
607
Reaction score
37
Age
30
Location
Constanța
Bai omule, dacă nu-ți răspund explodez, tot încerc să mă abțin. Tu chiar nu ai ce sa faci cu viața ta, ai un buton, un senzor? Te-ai pus pe mine ca o soacră? Niciodată nu răspunzi la temă, vi doar sa urli? Ai un caracter infect. Ți-o zic modest, cântă frate la alta masă. Aici sunt discuții libere, nu e la cerere unban sau în alta parte, înțeleg ca te deranjează dublu post, dar numai tu vii și faci gălăgie. Cu ce afectează ca am mai scris un post? Răspunde și la ce zice omul și la final zici numai fa dublu post. Mai rău decât un coleg admin este să-ți suport ție tonul. Tu zici că ăla e nu știu cum, ca celălalt e așa, dar tu nu te vezi pe tine. Ai o vârstă mai mare decât mine, ar trebui să știi să vorbești și să te exprimi. Eu fac dublu post neintenționat, tu abuzezi de caps on. Sper să nu-mi mai răspunzi pe un ton ca ăla. Hai acum ai pica pe mine. Îmi plac mai mult ăia care au pică pe mine decât falșii, lipicioșii și pupinfundisti.
 
Joined
Apr 10, 2019
Messages
549
Reaction score
20
Killer atentie la limbaj... si vezi ca ai postat in "Propuneri / Sugestii" daca si stii sa citesti deci lasa locul liber pentru PROPUNERI SI SUGESTII iar daca te plictisesti in continuare si vreai sa ne arati ce 'admin bun " (habarnist din punctul meu de vedere) poti sa fii si sa faci post dupa post dupa post ,incearca la alt topic !
Aici este Propuneri / Sugestii deci care este PROPUNEREA SAU SUGESTIA TA?
Te ascult cu atentie sau lasa locul liber. Multumesc
 
Joined
Feb 16, 2019
Messages
607
Reaction score
37
Age
30
Location
Constanța
Propunerea este sa găsim o soluție la anti flood și problemele de pe hărțile de_train și spawn și awp_bycastor și aducerea a mai multor hărți populare ca să se bucure orice player care joaca cs sa vadă și alte mape bune, ca să vina mai mulți jucători. Mai multe planșe fy cum ar fi buzzkill, pool_day snow3, fy_dust, cs_italy, estate
 

Hades19

leganar
Joined
Apr 15, 2021
Messages
2
Reaction score
0
Location
Constanta
vin si eu cu o mica propunere si sper sa fie luata in considerare, doresc si daca se poate sa se adauge si harti mici, gen fy_ sau 2x2, pentru ca majoritatea timpului pe zi, sunt putini playeri si se joaca harti mari, precum dust2, inferno, nuke.. etc o sa las aici si un link de unde puteti descarca hartile pentru a fi adaugate :
---------------

!fy_buzzkill2008 - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/2981/
!de_dustyaztec - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/106/
!de_dust2x2 - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/364/
!de_dust2006 - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/191/
!de_nuke2x2 - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3303/
!sea_dust2_forest - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3303/
!de_abaddon - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3025/
!de_mini_train2 - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/2994/
!de_train_32 - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/1814/
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top