O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 PGL Major Copenhagen Playoffs

royal-arena.jpg


Playoff-ul pentru PGL Major Copenhagen a fost stabilit in urma incheierii zilei a 4-a a etapei eliminatorii, in care FaZe, G2 si Natus Vincere au devenit ultimele trei echipe calificate. Echipe clasate de la #1 la #6, #9, respectiv #13 conform clasamentului HLTV asteapta sa se intalneasca in Royal Arena, unde campioana primului turneu major din Counter-Strike 2 va fi incoronata duminica.

Partea superioara a bracket-ului se va disputa joi si cuprinde toate cele trei echipe de pe primele trei locuri din lume. Intr-o revansa de la marea finala IEM Katowice, FaZe se va confrunta cu Spirit, pentru un meci de foc din sferturile de finala dintre primele doua echipe din lume, iar Vitality vs. Cloud9 se va juca in aceeasi zi.

MOUZ — care a iesit cu al doilea cap de serie dupa ce a fost neinvinsa in faza eliminatorie, se va confrunta in cursul zilei de vineri cu G2, intr-o alta confruntare intre cele mai bune cinci echipe din lume.

Ultimul meci este intre Natus Vincere si Eternal Fire — o alta revansa de la IEM Katowice, in care NAVI s-a impus cu 2-1 si a eliminat formatia turca din grupe la inceputul lunii februarie.

Programul arata in felul urmator:

MJNw29i.png

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top