O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO MOUZ anunta intoarcerea lui siuhy

mouz-siuhy.jpg


MOUZ a anuntat adaugarea fostului membru GamerLegion siuhy in cadrul echipei principale de CS:GO. Polonezul vine ca in-game leader in locul lui Christopher "dexter" Nong, care a fost indepartat oficial din echipa in cursul zilei de vineri.

siuhy se intoarce pentru o a doua perioada la organizatia germana. Inainte concurand pentru juniorii MOUZ NXT si castigand patru titluri consecutive ale Ligii Academiei WePlay in 2021-2022, cu tanarul acum in varsta de 20 de ani.

La MOUZ se reintalneste cu trei dintre fostii sai coechipieri de la echipa de succes a academiei, Adam "torzsi" Torzsas, Dorian "xertioN" Berman si pe antrenorul Dennis "sycrone" Nielsen, care au fost promovati in linia principala in 2022, in timp ce siuhy insusi s-a transferat la GamerLegion.

In timpul stagiului sau la GamerLegion si, in special, datorita contributiilor sale la cursa echipei spre locul al doilea la BLAST.tv Paris Major din luna mai a acestui an, siuhy a devenit unul dintre cei mai laudati lideri in joc in ascensiune, multi asteptandu-se ca el sa primeasca o convocare la o echipa de profil mai inalt.

siuhy a primit acum sansa de a se alatura din nou organizatiei care are un parteneriat cu ESL si care a concurat in mod constant la cele mai mari turnee din ultimii ani, ramanand in top 20 in cea mai mare parte a timpului.

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top