O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO GamerLegion se califica in semifinale la Paris Major

iM-GamerLegion.png


A doua zi a playoff-ului BLAST.tv Paris Major 2023 este in desfasurare si avem deja numele celei de-a 3-a echipe calificata in semifinale. GamerLegion a invins Monte intr-o serie dominanta in doua harti (Mirage 16-10, Overpass 16-3) pentru a merge mai departe impotriva celor din Heroic si pentru a continua parcursul de poveste la Paris Major.

Meciul a inceput pe Mirage, unde prima repriza a fost cat se poate de stransa cu un scor de 8-7. Repriza a doua insa, a fost dominata de GamerLegion, prim-planul apartinandu-i lui Mihai "iM" Ivan care s-a asigurat ca echipa sa va castiga meciul cu 16-10. Jucatorul roman a avut o prestatie fulminanta, avand 34 de kill-uri si un rating de 1,89 pe harta.

A urmat Overpass, o harta pe care GamerLegion avea o rata de victorie de 92% inainte de meci. Harta a fost un trafic cu sens unic pana la capat, Monte reusind sa adune doar trei runde in infrangerea lor, una dintre ele fiind o runda full-USP. GamerLegion si-a surclasat si depasit adversarii si este o semifinalista meritata, dar urmatorul test se anunta a fi mult mai greu.

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top