O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO G2 isi adjudeca titlul de campioana la IEM Cologne 2023

g2-winning-iem.jpg


G2 si-a asigurat ceea ce ar putea fi ultimul mare trofeu din istoria CS:GO, invingandu-i pe cei de la ENCE cu scorul general e 3-1 cucerind astfel titlul la IEM Cologne 2023. Echipa europeana si-a asigurat victorii pe Nuke (16-4), Mirage (16-10) si Ancient (16-9), pierzand a treia harta, Anubis (13-16).

G2 a fost confortabil echipa mai buna pe tot parcursul seriei, suferind cu adevarat doar in prima parte a meciului pe Anubis. Cei din ENCE si-au aratat iscusinta in anumite momente, facandu-i de multe ori pe cei de la G2 sa transpire cu half sau force-buys, dar in cele din urma au parut incapabili de a face fata presiunii.

NiKo si-a asigurat trofeul IEM Cologne pentru prima data in cariera sa si a comentat intr-un interviu de dupa meci ca a ajutat la atenuarea loviturii de a nu fi castigat niciodata un turneu major de CS:GO. De asemenea, el a vorbit despre importanta lui m0NESY in a ajuta G2 sa obtina victoria, in special pe harta finala, si a declarat ca tanarul AWPer este "abia la inceput".


hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top