O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO electroNic si Perfecto se transfera la Cloud9

electronic-perfecto-c9.jpg


Cloud9 a anuntat transferul lui Denis "electroNic" Sharipov si Ilya "Perfecto" Zalutskiy de la Natus Vincere. electroNic vine in Cloud9 pentru a prelua fraiele conducerii de la nafany, care acum se desparte de echipa pe care a condus-o inca de la infiintarea nucleului sub Gambit Youngsters in 2019.

electroNic a preluat pentru prima data rolul de in-game leader la NAVI in 2022, dupa ce organizatia s-a despartit de Kirill "Boombl4" Mikhailov. Desi statisticile sale individuale au scazut usor dupa ce si-a asumat aceasta noua responsabilitate, el si-a mentinut un nivel puternic, cu un rating remarcabil de 1,11 in 2023, plasandu-l pe locul al doilea doar dupa coechipierul sau Oleksandr "s1mple" Kostyliev.

Perfecto se alatura echipei ruse ca inlocuitor al lui Buster, care a petrecut doar sase luni la echipa, dupa ce Timofey "interz" Yakushin a fost adus in linia de start la inceputul anului.

Formatia actuala a celor din Cloud9:

—Sergey "⁠Ax1Le⁠" Rykhtorov
—Dmitry "⁠sh1ro⁠" Sokolov
—Abay "⁠HObbit⁠" Khassenov
—Denis "⁠electroNic⁠" Sharipov
—Ilya "⁠Perfecto⁠" Zalutskiy

—Konstantin "⁠groove⁠" Pikiner (coach)

Cele doua modificari la Cloud9 completeaza o perioada de transferuri de vara deosebit de activa si reprezinta cireasa de pe tort a unei multitudini de schimbari pe scena tier-one. La auzul zvonurilor privind posibila alaturare a celor doi fosti jucatori de la NAVI la Cloud9, mai multi jucatori de la alte echipe de top si-au exprimat parerea ca aceasta mutare va imbunatati fara indoiala echipa rusa.


hltv.rog
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top