O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO CS:GO ramane disponibil pe Steam sub forma de frozen build

cs2-banner.jpg


In cadrul unei actualizari din 9 octombrie, in care au fost rezolvate anumite probleme de aliniere a hitbox-urilor si a unui bug referitor la rambursarile din meniul de cumparare, a fost adaugata pe Steam o versiune CS:GO legacy.

Anterior, nu era clar ce se va intampla cu CS:GO, dar acum s-a precizat ca jocul va ramane disponibil chiar si dupa ce suportul va fi ridicat la 1 ianuarie 2024. Pagina de intrebari frecvente de pe Steam mentioneaza totusi o avertizare, si anume ca anumite functionalitati care se bazeaza pe compatibilitatea cu coordonatorul de jocuri (de exemplu, accesul la inventar) se pot degrada si/sau esua.

Versiunea legacy de CS:GO este o versiune "inghetata" a jocului si va pastra toate caracteristicile sale, cu exceptia matchmaking-ului oficial. Aceasta poate fi gasita in tab-ul Betas din proprietatile CS2 de pe Steam.

Unii jucatori care nu pot juca CS2 din motive tehnice, cum ar fi utilizatorii de macOS, sunt eligibili pentru o rambursare la Prime Status Upgrade, care poate fi solicitata pana la 1 decembrie 2023.

Acestea sunt cerintele pentru a obtine o rambursare Prime Status Upgrade:

—Utilizatorii de DirectX 9 si/sau de Windows pe 32 de biti sunt eligibili pentru o rambursare Prime Status Upgrade daca achizitia lor a fost facuta pe Steam intre anuntarea testului limitat Counter-Strike 2 (22 martie 2023) si lansarea Counter-Strike 2 (27 septembrie 2023).
—Utilizatorii de macOS sunt eligibili pentru o rambursare daca majoritatea timpului de joc a fost pe macOS si au jucat CS:GO pe un Mac intre anuntul Counter-Strike 2 Limited Test (22 martie 2023) si lansarea Counter-Strike 2 (27 septembrie 2023), indiferent de momentul in care au cumparat Prime Status.

CD key-urile, cadourile si conturile cu interdictii nu sunt eligibile pentru o rambursare.

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top