O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO A Level Playing Field

level-playing-field.jpg


Counter-Strike este cel mai bun joc atunci cand echipele concureaza la egalitate si cand abilitatea este singura limita a succesului lor.

In ultimii ani, am vazut cum CS-ul profesionist se indeparteaza de acest ideal. Ecosistemul a devenit treptat mai putin deschis, accesul la cele mai inalte niveluri de competitie fiind ingradit din ce in ce mai mult de relatiile de afaceri.

Noi suntem e parere ca Counter-Strike ar trebui sa fie un sport deschis. Asadar, vom adauga noi cerinte pentru desfasurarea evenimentelor competitive la scara larga. Informatiile in detaliu sunt inca in curs de elaborare, dar iata care sunt liniile generale:

—Organizatorii de turnee nu vor mai avea relatii de afaceri unice sau alte conflicte de interese cu echipele care participa la evenimentele lor;
—Invitatiile la toate turneele vor folosi sistemul nostru de clasament (care poate fi accesat aici) sau, in caz contrar, vor fi determinate de calificari deschise;
—Orice compensatie pentru echipele participante (fond de premii sau de alta natura), va fi facuta publica si va fi determinata de criterii obiective care pot fi analizate de catre comunitate.

Deoarece organizatorii de turnee au angajamente existente pe termen lung, aceste cerinte vor intra in vigoare incepand cu 2025. Tranzitia va avea unele asperitati, dar suntem dedicati integritatii pe termen lung a CS-ului ca sport si asteptam cu nerabdare viitorul sau luminos si deschis in egala masura pentru toata lumea.

counter-strike.net
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top