O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

Recent content by MaRRiuS LLG

  1. ARHIVA Discutii generale

    Am vizionat si eu acest demo nu mi se pare ca ar avea ceva efectiv ca a dat niste zoomless asta se poate numi ca joaca destul de binisor !!! Eu totusi pot spune ca este curat omul !!!
  2. ARHIVA Discutii generale

    Te asteptam cu drag marian cat mai repede posibil !!!! Multa sanatate tatalui tau.
  3. ARHIVA [MIX Area] Discutii generale si propuneri

    Chiar si daca este admin ce sa`i fac eu daca nu este om la + si el iese din mix ii dai ban 1440 de min si faci si un print cand a facut dropped si gata sa fii asigurat ca ai o dovada !!!
  4. ARHIVA [Mix-Area] Reclamatii admini

    Re: [MIX Area] Reclamatii admini : Cum poti sa zici ca ca playerul a fost pana la 12 noaptea cand ultima lui intrare pe server este la ora 19:42:51 urmatr de banul tau la ora 19:46:19 El a primit unban iar tu Joly daca nu ai o dovada cum playereul a facut drop vei fii sanctionat !!! Astept...
  5. ARHIVA Discutii generale

    Joly daca nu vine cu o explicatie originala si puternica va lua suspend 14 zile si pe viitor daca mai greseste va lua direct remove
  6. ARHIVA [Mix-Area] Reclamatii admini

    Re: [MIX Area] Reclamatii admini Ultima ta conversatie a fost la ora 19:42:51 si ti`a dat Joly kick urmat de ban !!!! Si aici vreau o explicatie Joly de ce i`ai dat kick urmat de ban cu reason " drop " si vino cu o explicatie puternica !!!!
  7. ARHIVA [Mix-Area] Reclamatii admini

    Re: [ MIX AREA ] Reclamatii admini malaiSWAG nu se joaca pe server ts on nu este obligat sa intre ts ca sa poate juca linistit Reclamatie Rezolvata !!!! malaiSWAT a primit remove !!!!
  8. ARHIVA [Mix-Area] Reclamatii admini

    Re: [MIX Area] Reclamatii admini Ai gresit sectiunea !!!
  9. ARHIVA [MIX Area] Discutii generale si propuneri

    Re: [ MIX AREA ] Discutii generale si propuneri Iar tu joly nu trebuia sa ii dai ban permanent puteai sa il calmezi cu 120 de min nu permanent iar tu rLd ai primit remove ptr comenzi pe alt coleg ( admin ) si injurii pe ts tot aceluiasi coleg rLd ai primit unban !!!!
  10. ARHIVA [MIX Area] Discutii generale si propuneri

    Re: [ MIX AREA ] Discutii generale si propuneri data si ora joly sa se poate verifica in logo`s
  11. ARHIVA Discutii generale

    La Multi Ani 2015
  12. ARHIVA [Mix-Area] Reclamatii admini

    Re: [ MIX AREA ] Reclamatii admini Deci nici o dovada deci asa ca decizia este ..... Reclamatie Nefondata !!!
  13. ARHIVA Discutii generale

    Va doresc un an nou fericit plin de bucurie multa sanatate si sa ne vedem cu bine la anul !!! Cu stima si respect MaRRiuS
  14. ARHIVA [Mix-Area] Reclamatii admini

    Re: [ MIX AREA ] Reclamatii admini O data si o ora mai exacta si sa vina si smog tot cu o dovada fara dovada doar verbal nu putem lua decizie !!!
  15. ARHIVA [Mix-Area] Reclamatii admini

    Re: [ MIX AREA ] Reclamatii admini O dovada ceva poti sa ne aduci si noua sa vedem si noi dupa vb nu am ce sanctiune sa ii dam !!! Astept o dovada Multumesc
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top