LaLeagane – It's all about gaming!

XANTARES renunță la Twitch după ce a fost banat permanent

Unul dintre cei mai populari jucători și streameri CS:GO, XANTARES, a anunțat că va transmite pe o altă platformă după ce a primit o interdicție permanentă pentru Twitch în iunie.

Ismailсan “XANTARES” Dörtkardeș a anunțat oficial decizia sa de a comuta platformele de streaming. A trecut mai bine de o lună de când XANTARES a primit o interdicție permanentă de la Twitch, unde reușise să-și dezvolte canalul către peste 500.000 de adepți. Potrivit XANTARES, el nu a aflat niciodată motivul exact pentru care a fost eliminat de pe platforma de streaming, deoarece Twitch pur și simplu l-a etichetat drept „încălcare a comunității”. XANTARES a mai dezvăluit că nici măcar nu a primit niciun e-mail de la Twitch având în vedere cât va dura interdicția sau de când va putea continua să transmită din nou pe platformă.

XANTARES a declarat oficial că își va schimba platforma de streaming CS: GO. El nu a menționat numele platformei la care va trece, dar a spus „ne vedem în curând”, ceea ce înseamnă că probabil va transmite din nou CS: GO în viitorul apropiat.XANTARES, care a suferit recent o operație ETS pentru a reduce transpirația excesivă a mâinilor sale, ar fi fost legat de o viitoare super-echipă turcească CS: GO, care este formată și din Özgür ” woxic “Eker.Inițial, XANTARES a crezut că interdicția Twitch impusă împotriva sa a fost una obișnuită de o săptămână, ceva cu care s-a confruntat și în trecut. Așa că a mers pe Twitter pentru a afirma că „am fost interzis de la băieții Twitch, nu știu de ce, dar cu siguranță merit, nu este vina lor”. Dar chiar a doua zi, 29 iunie, a aflat că Twitch i-a dat o interdicție permanentă, motivul fiind legat de „încălcarea comunității”. Jucătorul nu a primit niciun e-mail de la Twitch, așa că XANTARES nu prea avea idee dacă va continua sau nu streaming-ul. Acum, pușcașul turc pare să fi rămas fără răbdare, fără niciun semn că interdicția ii va fi ridicată