LaLeagane – It's all about gaming!

XANTARES BANAT PE TWITCH

Vedeta turcă CS:GO İsmailсan „XANTARES” Dörtkardeș a fost interzis pentru a doua oară pe Twitch, a anunțat el astăzi.

Interdicția vine la o zi după ce XANTARES l-a ajutat pe BIG să câștige Gamers Without Borders 2021, un turneu caritabil CS: GO, împotriva echipei FURIA. Când nu joacă meciuri profesionale sau nu practică, deseori transmite jocuri PUG sau FPL pe canalul său Twitch, care are 547.097 de followers , conform statisticilor SullyGnome. El a difuzat timp de două ore și 17 minute duminică, 27 iunie, după marea finală BIG vs. FURIA.

„Am fost interzis de la băieții Twitch, nu știu de ce, dar cu siguranță merit, nu este vina lor”, a scris XANTARES astăzi pe Twitter, potrivit unei traduceri automate. El a mai spus că așteaptă un e-mail oficial de la Twitch care îl informează despre motivul și durata interdicției sale.

Tânărul de 25 de ani a fost interzis timp de șapte zile în aprilie 2020 și nu a fost niciodată informat despre motivul interdicției sale. Deoarece Twitch nu spune public de ce a fost interzis un utilizator, vom ști doar dacă XANTARES îl dezvăluie. Probabil că va trebui să stea de pe platforma de streaming cel puțin o săptămână, dat fiind că aceasta este a doua sa suspendare. XANTARES va avea acum mai mult timp pentru a se concentra asupra pregătirii pentru etapa de play-in IEM Köln, care va începe pe 6 iulie. BIG sunt una dintre cele 16 echipe CS: GO care participă la eveniment și doar opt vor progresa la etapa principală unde așteaptă echipe precum Gambit, Natus Vincere și G2.