LaLeagane – It's all about gaming!

Sinners ajung in ESEA Premier Sezonul 37 – Marea finala Europeana, peste AGO.

Sinners au făcut curățenie in ESEA Premier sezonul 37, după ce au învins AGO cu scorul de 2-0. Pe mapa Ancient (16-10), si Vertigo (16-9), asigurând astfel un loc în marea finală cu un avantaj pe o hartă în meciul de calificare ESL Pro League.

Adam “⁠NEOFRAG⁠” Zouhar și playoff-ul companiei au început cu victorii împotriva BLINK și BIG înainte de a scoate echipa poloneză condusă de Damian “⁠Furlan⁠” Kislowski, deși AGO nu sunt în afara competiției în dubla eliminare înfrângerea lor în mâinile Sinners este prima lor pierdere în urma victoriilor asupra LDLC și forZe.

Seria a început pe Ancient, unde AGO a luat o ușoară distanță de 8-7 la repriză. Echipa poloneză, care a ales harta, nu a mai putut să-i oprească pe Sinners, în timp ce Tomáš “⁠oskar⁠” Šťastný a condus calea pentru echipa sa cu 27 de ucideri și un scor de 1,69 în victoria de deschidere pe hartă. Echipa cehă a preluat apoi o singură rundă de avantaj la repriză, la alegerea sa, Vertigo, pe partea atacantă, după care a reușit să câștige 16-9 pe partea CT pentru a închide meciul cu 2-0.