LaLeagane – It's all about gaming!

Patiphan ia o pauză de la VALORANT

Tânăra vedetă VALORANT se joacă cu încheietura mâinii rănite de șapte luni.

Patiphan Chaiwong, un profesionist VALORANT pentru X10 Esports, a declarat în timpul ultimului său stream că medicul său i-a spus să nu mai joace pentru a trata o leziune la încheietura mâinii.

„În cazul în care nu știați, am o leziune la încheietura mâinii de acum șapte luni și este trist să spun că s-ar putea să trebuiască să fac o pauză sau să părăsesc scena ”, a spus Patiphan în timpul ultimului său stream „Adică nu vreau să iau o pauză, dar trebuie.”

Patiphan, care a concurat și în Overwatch înainte de a trece la FPS-ul Riot Games, joacă pentru X10 din aprilie și a participat la echipa thailandeză VCT Masters Two Reykjavik, prima rețea LAN globală a VALORANT. El a fost cel mai bun jucător al lor la turneu.

După ce X10 a pierdut în fața echipei Vikings în runda de deschidere a turneului, Patiphan a organizat un master class în meciul de eliminare împotriva Crazy Raccoon, terminând cu un raport 42-26 K / D și 190 ADR.

X10, totuși, nu a mers prea departe în VCT Masters Two Reykjavik. Au pierdut în fața Fnatic, una dintre cele mai bune echipe europene, în a patra zi a turneului.