LaLeagane – It's all about gaming!

L0rd-dll a terminat pe primul loc in FPL CSGO Challenger Europe (FPL-c), in luna februarie. Astfel, acesta si-a asigurat un loc in cel mai mare Hub de CS:GO, FPL, si un premiu de 1.250$. El este primul roman calificat in Faceit Pro League Europe.

l0rd are 19 ani, dar deja este un jucator consacrat. Ultimul turneu important la care a participat a fost Superbet Open, in decembrie 2020, unde acesta a terminat pe locul 2 alaturi de echipa sa formata din nJ, Blytz, safjkade si cox.

In luna febrauarie, in FPL-c, l0rd a jucat 149 de meciuri, dintre care a castigat 86. Astfel, acesta a avut un winrate de 58% si 1.904 puncte, cu ajutorul carora a terminat pe primul loc. Circuitul FPL este un sistem de ligi, care ofera cea mai buna experienta competitiva de pugging pentru diferiti jucatori. De asemenea, FPL Europe este cea mai mare liga, in aceasta concurand cei mai buni jucatori din Europa, precum s1mple XANTARES, NiKo si multi altii.

Ii uram multa bafta lui l0rd in FPL!

LALEAGANE © 2006-2021.

3 thoughts on “L0rd-dll a terminat pe primul loc in FPL CSGO Challenger Europe (FPL-c), in luna februarie. Astfel, acesta si-a asigurat un loc in cel mai mare Hub de CS:GO, FPL, si un premiu de 1.250$. El este primul roman calificat in Faceit Pro League Europe.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *