LaLeagane – It's all about gaming!

Gamers Without Borders prezintă Turneul Elite cu milioane de dolari pentru caritate

Într-un mare anunț, Gamers Without Borders a prezentat turneul CS: GO Elite, care vede echipele de top să se lupte pentru ca banii premiilor să fie distribuiți în scopuri caritabile.

Turneul Elite este un turneu CS: GO care se va desfășura în perioada 22 iunie – 27 iunie și va participa la mai multe echipe de top CS: GO, cum ar fi sporturile de soare, FURIA, ENCE, FaZe Clan, Ninjas in Pyjamas și multe altele. Echipele vor fi împărțite în două grupe, cu două echipe care vor ieși și vor trece la semifinale, toate meciurile fiind cele mai bune din trei.

Faza grupelor este de așteptat să dureze patru zile, din 22 iunie până în 25 iunie. Echipele nu joacă degeaba, deoarece există un fond de premii de 1,5 milioane de dolari disponibil, care va fi distribuit carității câștigătorului alegerea echipei. Câștigătorul va putea distribui 600.000 de dolari, în timp ce locul al doilea obține 300.000 de dolari. Al treilea și al patrulea pot distribui 150.000 de dolari. Turneul poate fi urmărit pe Twitch.Gamers without Borders este un festival virtual care anul acesta va căuta să distribuie vaccinul COVID-19 către ghișeele și comunitățile subdezvoltate. Ediția anterioară a festivalului a văzut participarea a 460.000 de jucători din peste 141 de țări. „Un flux de difuzare în direct în mai multe limbi diferite, deoarece cei mai buni jucători de pe planetă concurează în Fortnite, HearthStone, CS: GO, DOTA2 și PUBG Mobile.