LaLeagane – It's all about gaming!

Clasament ECHIPE CS:GO: Iunie 2021

Un sac mixt de turnee a avut loc în iunie. Luna a fost dominată de IEM Summer și de încheierea BLAST Spring Series în finala sezonieră, care i-am văzut pe Gambit extinzându-și avantajul pe locul 1 după ce au adus acasă ambele titluri înainte de cel de-al doilea clasament regional major al CIS, StarLadder CIS RMR; Natus Vincere eliminându-și cel mai mare rival în deciderul pentru titlu.

În afara competiției de la vârf, ESEA Premier Sezonul 37 a ajuns la sfârșitul anului, Sinners obținând al doilea titlu internațional pe latura europeană a lucrurilor, iar TeamOne li s-a alăturat în lista echipelor ESL Pro League Sezonul 14 din spatele succesului lor alergat în America de Nord. Între timp, Extra Salt și Complexity nu au intrat nici în iulie cu mâinile goale, nici după ce au ieșit în topul DreamHack Open și respectiv Spring Sweet Spring 3 la sfârșitul lunii iunie.

Acest lucru ne lasă cu o mulțime de modificări mai mici în primii 15 și câteva clasamente familiare la vârf în timp ce întoarcem calendarul, Gambit, Natus Vincere, G2 și Heroic rămânând în cel mai bun cvartet și ne pregătește pentru o întoarcere la acțiunea LAN în apropiatul IEM Köln, unde provocatorii vor încerca să schimbe statusul.