LaLeagane – It's all about gaming!

AGO elimină forZe din ESEA Premier

Echipa poloneză va rejuca împotriva lui Sinners pentru un loc în ESL Pro League – Sezonul 14.​

AGO a eliminat forZe din ESEA Premier Europe – Sezonul 37, după ce a câștigat o serie de trei hărți pe Nuke (16-11), Mirage (8-16) și Ancient (19-15), pentru a-și asigura un loc în marea finală a turneului. Aceasta marchează pentru a doua oară când Karol “⁠rallen⁠” Rodowicz a distrus run-ul echipei forZe, deoarece aceștia au fost cei care i-au doborât pe ruși în bracket-ul inferior înainte de ai elimina în finala de consolidare.

Maciej “⁠F1KU⁠” Miklas a jucat un rol important în negarea răzbunării pentru echipa sa în ultimul meci înainte de marea finală, încheind seria cu un rating de 1,33 și 95,7 ADR, în timp ce a depășit clasamentul pe toate cele trei hărți și a atins 30 de fraguri.

Seria a început pe Nuke, unde AGO a preluat conducerea atacului, cu o prezență foarte puternică din partea F1KU, și după care au reușit să închidă lucrurile fără o problemă pe partea CT printr-un amplu scor 16-11. forZe a făcut atunci același lucru pe pick-ul lor de hartă, Mirage, cu o conducere timpurie în partea T, urmată de o apărare puternică care a ajuns cu o marjă largă până la sfârșit, 16-8, pentru a forța o hartă de decizie.

Seria s-a încheiat pe Ancient, unde AGO a preluat un avantaj de o rundă strânsă în apărare înainte de a doua repriză la fel de strânsă, apoi a mers pe calea forZe, forțând prelungirile, dar în cele din urmă echipa poloneză a fost cea care s-a ridicat deasupra în rundele suplimentare, patru la rând, 19-15.

După ce a negat răzbunarea forZe, AGO a câștigat un loc în marea finală duminică, unde vor avea propria șansă de a se răzbuna, deși nu va veni ușor, deoarece vor înfrunta campionii din categoria superioară, Sinners, care vor începe cu un avantaj pe hartă.