O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 Welcome to Crownfall

crownfall-dota2.png


Timp de mai bine de un deceniu, destinele lui Skywrath Mage si Vengeful Spirit s-au impletit intr-un mod neinteles. Jucatorii foarte atenti au observat ca acestia provin din acelasi oras, par sa aiba un trecut asemanator si ar putea forma chiar un cuplu. Chestii destul de misterioase.

Mai devreme, am publicat o carte de benzi desenate care a rezolvat acele mistere, dar care a venit cu unul si mai mare: „De ce publicati benzi desenate in loc sa lansati actualizari?”

Acum putem dezvalui raspunsul: pentru ca tocmai am lansat „Pietele din Targul de Mijloc”, primul act dintr-o poveste care se afla in desfasurare, plina de eroi legendari si recompense unice, numita „Caderea Coroanei”. Numai in acest act sunt disponibile zeci de seturi de accesorii noi, batjocuri, creepi, emoticoane... am uitat ceva? Oh, da, si doua Arcana nou-noute, cate una pentru fiecare dintre personajele principale din Caderea Coroanei.Deci, ce este Caderea Coroanei? Este un concept nou pe care doream sa-l incercam de ceva timp. Iar cand spunem nou, chiar ne referim la ceva nou — un nou mod de a spune povesti, a oferi recompense si a face ca fiecare victorie din Dota sa fie si mai distractiva. Si toate acestea sunt disponibile acum in mod gratuit pentru toti jucatorii de Dota.

Sinceri sa fim, ne este putin greu sa descriem totul intr-o scurta postare de blog. Dar, din fericire, descrierea este exact de dimensiunea unei pagini web.
Citeste detaliile aici. Sau, daca preferi sa joci Dota inainte de a afla descrierea noastra, porneste jocul si descopera de unul singur lumea din Caderea Coroanei.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top