O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Valorant Champions aterizeaza in Los Angeles

VCT23_Road_to_Champ.jpg


Turneul VALORANT Champions Tour (VCT) din 2023 va incheia sezonul in Los Angeles, casa celui mai nou agent VALORANT - Gekko! Turneul Campionilor este o sarbatoare a intregii comunitati VALORANT si apogeul sezonului competitional. In fiecare an, cei mai buni jucatori, creatori si fani de top coboara in orasul gazda pentru cel mai mare spectacol al anului si pentru a vedea care echipa va fi incoronata campioana mondiala VALORANT. Anul trecut, in fata unei arene sold out si a unei audiente online de peste 1,5 milioane de telespectatori, LOUD a invins Optic Gaming intr-un meci palpitant de 3-1, care i-a adus dreptul de a ridica Cupa Campionilor 2022.

VCT23_Road_to_Champ_Article_2022_Champs.jpg


De atunci, s-au efectuat nenumarate transferuri, noi echipe si-au facut aparitia si nimeni nu stie ce echipa va castiga titlul de campioana mondiala. Drumul spre campioni va fi lung si dificil, echipe din America de Nord, Brazilia, America Latina, EMEA si Asia fiind in cursa pentru a obtine unul dintre cele 16 locuri de calificare la turneu. Dupa LOCK//IN, echipele VCT se vor indrepta spre cele trei competitii regionale respective, ligile din America, PACIFIC si EMEA, unde vor castiga sansa de a se califica pentru Masters Tokyo si Champions Los Angeles.

Suntem entuziasmati sa aducem primul turneu international VALORANT in America de Nord, unde doua locatii cu istorie vor servi drept casa a Campionilor in luna august. Shrine Auditorium va gazdui rundele de deschidere in perioada 6-20 august, reducand lotul de concurenti de la 16 la primii 4 clasati. Campionii se vor incheia in fata celei mai mari capacitati din istoria sporturilor esportive VALORANT, la iconicului KIA Forum. De-a lungul a trei zile de competitie, turneul va restrange cele patru echipe ramase si se va incheia cu finala din 26 august. Fiti cu ochii in patru pentru informatii despre cum sa cumparati bilete si detalii suplimentare despre eveniment in lunile urmatoare.

VCT23_Road_to_Champ_Article_Location.jpg


Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, nu uitati sa urmariti canalele sociale oficiale VALORANT Esports:

—Twitter: @valorantesports
—Facebook: /valorantesports
—Instagram: @valorantesports
—Web: valorantesports.com

valorantesports.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top