O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CURIOSITY Valentine’s Day de Gaming: Idei de cadouriCe ar putea sa-si doreasca un gamer de Valentine’s Day? Pai, cam ce isi doreste tot anul, doar ca pe roz [glumita]. Daca stii deja ce planuri de upgrade are pentru PC, periferice sau de ce nu, tot setup-ul de gaming, te asteapta o misiune destul de usoara.

Asa cum un pasionat de masini va gasi intotdeauna ceva de modificat, imbunatatit si bilbilit la automobilul personal, si gamerii au constant tendinta sa isi imbunatateasca sau sa isi reamenajeze setup-ul de gaming. Ideile sunt infinite, trendul se schimba rapid, iar perifericele de gaming arata din ce in ce mai bine.

Si daca tot a venit vorba de design-ul perifericelor, trebuie neaparat sa vezi ce a lansat Logitech recent. Seria Logitech POP arata exact ca un cadou de Valentine’s Day! Daca ai un buget mai generos iar jumatatea ta apreciaza un design vintage, emoji-uri pe taste si culorile indraznete, aici e ideea ta de cadou:
TgwFd2s.png

Daca vrei sa mergi pe o varianta mai cuminte din toate punctele de vedere (inclusiv buget), in perioada aceasta ai la dispozitie o multime de reduceri la periferice de gaming, scaune si chiar birouri.

Recomandarile noastre sunt mai jos, dar daca ai nevoie de mai multa inspiratie sau chiar idei de cadouri pentru tine, nu uita sa arunci o privire si pe pagina campaniei de Valentine’s Day.

Casti Gaming Razer Kraken
e0WltAZ.png


Tastatura Gaming Razer Cynosa Lite
7rrDmXR.png


Casti Gaming Corsair HS35 Carbon


4yr294D.png


Tastatura Gaming Redragon Mitra RGB Mecanica
oeU37hZ.png


Mouse pad HyperX Fury S Pro Speed Edition XL

9uVghC9.pngOchelari gaming Gunnar Vertex Onyx Amber
evOUJYJ.png


Scaun gaming Corsair TC70 Remix Grey

dw75cBg.png


blog.pcgarage.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top