O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

GAMING NEWS Ubisoft dezvaluie data de lansare pentru Assassin’s Creed Mirage

Noul trailer pentru Assassin’s Creed Mirage este realizat din secvente de gameplay, ce-l urmaresc pe protagonistul Basim, ce-si foloseste uneltele si abilitatile de asasin pentru a-si haitui si elimina tintele. Modul de operare a lui Basim, bazat pe stealth si tehnici de asasinat, va fi ajutat de noile sale abilitati, precum Assassin’s Focus, ce-i va permite sa marcheze si sa execute mai multi oponenti la rand.

Actiunea va avea loc in Bagdad, un oras dens, a carui dezvoltare pe verticala ii va permite lui Basim sa-si etaleze abilitatile de parkour pentru a se apropia nevazut de tintele sale.

assassins-creed-mirage.jpg


Dezvoltat de Ubisoft Bordeaux, studio-ul din spatele expansion-ului Wrath of the Druids pentru Assassin’s Creed Valhalla, noul Assassin’s Creed Mirage a fost gandit drept un omagiu adus seriei, un soi de reintoarcere la originile sale: o experienta action/adventure bazata pe poveste, cu parkour, stealth, asasinari si elementele care au definit seria de peste 15 ani.

In rolurile principale ii veti recunoaste pe actorii Lee Majdoub (Basim Ibn Is’haq) si Shohreh Aghdashloo (Roshan, mentora lui Basim).Assassin’s Creed Mirage va fi lansat pe 12 octombrie 2023, precomenzile fiind acum disponibile pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One si PC (Ubisoft Connect si Epic Games Store). Jocul va fi inclus in abonamentul Ubisoft+. Cei care aleg sa plaseze o precomanda vor primi un quest bonus, disponibil chiar din momentul lansarii: The Forty Thieves, unde jucatorii vor avea ocazia de a descoperi misterele din legendara pestera a lui Ali Baba.

#AssassinsCreed
 

Shad0

Super-Moderator
LALEAGANE® STAFF
Joined
Jun 7, 2022
Messages
421
Reaction score
264
Imi aduce aminte de jocurile clasice din serie, nu doar RPG (cum sunt ultimele)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top