O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CRYPTO Tzanca Uraganu și Florin Salam pregătesc un proiect de NFT-uri

Tzanca Uraganu și Florin Salam, cei mai cunoscuți artiști de manele din România, pregătesc un mega proiect pentru fanii lor adevărați. Proiectul, intitulat CONFRUNTAREA cuprinte o colecție de 20,000 de caractere NFT disponibile în metaverse.

fs-nft.png

Ce beneficii oferă NFT-urile cu Tzanca Uraganu și Florin Salam?

Cel mai nou proiect digital al industriei muzicale din România se desfășoară în metaverse, unde fanii artiștilor au oportunitatea de a-și alege și susține favoritul: Tzanca Uraganu sau Florin Salam.

NFT-urile maneliștilor vin la pachet cu o mulțime de beneficii pentru cei care le cumpără:
Cântare din partea lui Tzanca Uraganu sau Florin Salam împreună cu formația la evenimentul tău privat;
O ieșire în oraș alături de regii manelelor;
Plimbare împreună cu artistul tău favorit într-o mașină de lux precum Rolls Royce;
Dedicație din partea regilor manelelor, numai bună de postat pe TikTok sau Instagram;
Un obiect personalizat și semnat de Tzanca Uraganu sau Florin Salam.
Pe lângă beneficiile exclusiviste enumerate mai sus, cei mai mari fani ai artiștilor vor obține și intrare gratuită la concertul celor doi, unde are loc bătălia finală care desemnează descendentul la tron – adică cel mai bun manelist din România.

Șansele cele mai mari sunt acordate tuturor celor care cumpără NFT-ul lui Tzancă Uraganu sau Florin Salam și au ocazia de a face parte din comunitatea exclusivă a celor doi artiști. Dar asta nu este tot! 90% din cumpărătorii NFT-urilor vor putea participa la școala de talente a celor doi regi ai manelelor pentru unica șansă de a deveni chiar DUO-ul acestora.

Cum și când pot să cumpăr NFT-uri Tzanca Uraganu și Florin Salam?

Regii manelelor au pregătit pentru voi un uragan de oportunități!

Vânzarea celor două colecții de NFT-uri începe într-o săptămână. Prețul unui NFT este de $110 în prima rundă de vânzări (adică în presale) – iar apoi prețul unui singur NFT crește la $150 în runda a doua (când sunt oferite spre vânzare în public sale). Pentru a beneficia de un preț redus, asigurați-vă că participați în prima rundă de vânzare când prețul este mai mic.

Nu rata șansa de a câștiga un NFT care îl aduce pe Tzanca Uraganu sau pe Florin Salam în persoană la evenimentul tău privat!​
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top