O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 Tundra Esports castiga The International 2022

d20ecdc24cb719aba0ed6fcd4c19c6da2673f510.jpg


Drumul către Aegis
Felicitări echipei Tundra Esports, marea campioană a turneului The International 2022. Aceasta a dominat întregul turneu, pierzând un singur joc în cadrul evenimentului principal și reușind astfel să câștige marea finală cu scorul general de 3-0, revendicând astfel trofeul mult râvnit — Aegis of Champions.

Tundra a început cu dreptul turneul, cu 14 victorii și doar 4 înfrângeri în faza grupelor. În ciuda acestor 4 înfrângeri, Tundra Esports s-a dezlănțuit în cadrul evenimentului principal și nu a pierdut nicio serie de meciuri. Prima confruntare din cadrul grupei superioare a fost împotriva echipei OG. În doar două jocuri, Tundra a reușit să o elimine din grupa superioară pe dubla campioană a turneului. În urma acestei confruntări, Tundra a devenit aproape de neoprit. Următorul său meci a fost cu Team Aster, echipă care tocmai avansase în urma unei serii de meciuri câștigate cu 2-0. Însă veteranii echipei Tundra nu au fost descurajați de acest rezultat. Tundra a reușit din nou să obțină victoria după doar două jocuri.

Tundra s-a pregătit ulterior pentru faza finală a grupei superioare, în care s-a confruntat cu Team Secret. Primul joc a fost unul intens care a durat 67 de minute. Team Secret a avansat la începutul meciului foarte mult pe culoarele hărții, însă nu s-a bucurat foarte mult timp de acest avans, întrucât Tundra a contraatacat și a reușit să avanseze. A avansat și mai mult decât Team Secret. Secret a fost forțată să-și apere baza în ultimele 20 de minute, după care a cedat unui asalt necruțător. În cel de-al doilea joc, Tundra a pierdut pentru prima și singura dată în cadrul evenimentului principal după ce Resolut1ion a reușit să se impună în meci cu DawnBreaker, însă Tundra a reușit să-și revină în al treilea joc. După doar 15 minute, Tundra a reușit să elimine întreaga echipă adversă. Secret s-a întors pentru o nouă confruntare, în ciuda faptului că cele mai importante abilități erau supuse repausului, iar Tundra a reușit din nou să iasă victorioasă în urma acestei confruntări, obținând astfel un avantaj considerabil la jumătatea meciului. De data aceasta, Team Secret a cedat și mai rapid presiunii, pierzând jocul și ajungând în etapa finală a grupei inferioare. Tundra a avansat astfel în marea finală.

Team Secret a câștigat seria de meciuri cu 2-1 și a reușit să obțină șansa de a-și lua revanșa fața de Tundra. Cele două echipe s-au confruntat în marea finală într-un format de tip 3 din 5 pentru trofeul mult râvnit, Aegis of Champions. În această finală, Tundra i-a dominat fără îndoială pe cei de la Team Secret, reușind să câștige ultima serie de meciuri cu scorul de 3-0. În primul joc, Tundra s-a impus fără îndoială în fața celor de la Secret mulțumită performanței lui skiter care a făcut ravagii cu Naga Siren. În cel de-al doilea joc, Tundra a ales ca Nine să joace cu Arc Warden, fiind primul meci din istoria turneului în care acest erou este ales într-o finală. Secret părea să fie destul de puternică în primele minute ale meciului, dar eroii principali ai echipei Tundra au întors situația în favoarea lor, iar viitorii campioni au reușit să încheie al doilea joc fără să piardă vreo baracă.

Cel de-al treilea joc i-a oferit echipei Tundra șansa de a deveni noua campioană a turneului, iar aceasta nu a stat pe gânduri. Tundra a făcut o alegere imprevizibilă și a optat pentru Medusa pentru skiter. Mulțumită eforturilor depuse de întreaga echipă, Tundra a reușit să domine. Medusa, Beastmaster (plus 33) și Pangolier (Nine) au reușit să reziste în cele din urmă ofensivei și contraatacului celor de la Team Secret cu ajutorul lui Tiny (Saksa) și Miranei (Sneyking). După ce a eliminat aproape în întregime echipa adversă, Tundra a profitat de ocazie și a atacat Ancientul pentru a obține mult dorita victorie care i-a asigurat trofeul Aegis of Champions și un loc în istoria turneului.

Drept simbol suprem al acestei victorii importante, numele acestor jucători vor fi gravate pentru totdeauna pe trofeul Aegis of Champions:

2022 - Tundra Esports

Oliver „skiter” Lepko
Leon „Nine” Kirilin
Neta „33” Shapira
Martin „Saksa” Sazdov
Wu „Sneyking” Jingjun

Retrospectivă
Dacă ai pierdut vreun meci al turneului sau dorești să retrăiești momentele incredibile ale acestui turneu, accesează canalul Dota 2 de YouTube pentru a putea urmări reluările întregului turneu, inclusiv conținutul de divertisment difuzat între meciuri. De asemenea, o mulțime de fotografii de la eveniment sunt disponibile pe contul Dota 2 de Instagram și contul Dota 2 de Flickr.

Am dori să mulțumim tuturor jucătorilor, realizatorilor și tuturor celor din comunitatea Dota care ne-au susținut și au contribuit la desfășurarea acestui eveniment extraordinar. The International reprezintă punctul culminant al fiecărui sezon competițional și, fără sprijinul fiecăruia dintre voi, nimic nu ar fi fost posibil. Sperăm că ți-a plăcut turneul de anul acesta la fel de mult ca și nouă.

Sărbătorirea campionilor
Ediția specială de abțibilduri ale echipei campioane Tundra Esports și cele ale jucătorilor skiter, Nine, 33, Saksa și Sneyking sunt disponibile acum. Accesează magazinul de abțibilduri din joc pentru a le descoperi.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top