O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

STEAM Topul lansărilor din luna octombrie 2021

Ca și în cazul celorlalte liste, pentru a realiza listele cu cele mai populare 20 de titluri și 5 DLC-uri ale lunii octombrie, am analizat toate lansările din octombrie și veniturile generate de acestea în primele două săptămâni de la lansare. De asemenea, evidențiem și cele mai bune 5 titluri gratuite, clasamentul fiind obținut în funcție de numărul de jucători unici de după lansare.

82eb31d0f8cd1ddb903497b60e0d660ed172f7ad.jpg


Topul lansărilor din luna octombrie 2021

Nume de renume
Deși nu reprezintă o surpriză pentru o listă a lansărilor de top, luna octombrie se distinge prin prezența unor numeroase serii remarcabile, cunoscute în întreaga lume. Aceste serii nu se limitează la universul jocurilor video, ci evidențiază personaje și povești îndrăgite atât de cititorii pasionați, cât și de cinefilii de toate vârstele. Un exemplu semnificativ în această privință este reprezentat de debutul pe Steam al jocului Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, care i-a fascinat pe fani ani de-a rândul cu celebra sa serie manga. Printre titlurile care și-au făcut debutul pe Steam în această lună se numără și Guardians of the Galaxy de la Marvel, care a devenit un nume celebru în toate magazinele de benzi desenate și cinematografele din întreaga lume în ultimul deceniu. Age of Empires IV, cea mai nouă ediție a acestei îndrăgite serii pentru PC, pătrunde în mediul academic universitar, oferind studenților o oportunitate unică de a obține credite de studii combinând construirea de baze cu lecțiile de istorie.

Distracție în echipă
Topul lansărilor din octombrie evidențiază și numeroase oportunități pentru lucrul în echipă. Aproape jumătate din lansările acestei luni oferă o cantitate semnificativă de conținut cooperativ, așa că prietenii și familiile nu trebuie decât să-și aleagă tipul de joc preferat. Organizezi o petrecere de sfârșit de an? Atunci aruncă o privire la Escape Simulator, Goose Goose Duck sau Jackbox Party Pack 8. Fiecare titlu oferă o combinație unică de provocări și simplitate. Preferi ceva mai sinistru sau mai sângeros? Strânge-ți echipa pentru o sesiune de ciopârțit zombi în Back 4 Blood sau ține-ți prietenii aproape în timp ce parcurgeți cel mai recent capitol terifiant din The Dark Pictures Anthology: House of Ashes.

Bun venit noilor dezvoltatori
Ne bucurăm întotdeauna să vedem conținut nou oferit de echipele care lansează pentru prima dată un joc pe Steam. Unele dintre aceste echipe au creat deja de ceva timp jocuri pentru alte platforme, în timp ce altele creează acum primul lor titlu comercial. Felicitări călduroase acestor echipe de dezvoltatori pentru succesul de care s-au bucurat la debutul lor pe Steam.

store.steampowered.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top