O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

STEAM Topul lansărilor din luna mai 2022



Aflându-ne la finalul Festivalului Next și apropiindu-ne cu pași repezi de reducerile Steam de vară care vor începe săptămâna aceasta, acesta este momentul oportun pentru a dezvălui cele mai populare lansări de pe Steam din luna mai. Ca întotdeauna, pentru a realiza lista cu cele mai populare 20 de titluri și 5 DLC-uri ale lunii, am analizat toate lansările din mai și veniturile generate de acestea în primele două săptămâni de la lansare. De asemenea, evidențiem și cele mai bune 5 titluri gratuite, clasamentul fiind obținut în funcție de numărul de jucători unici de după lansare.

Topul lansărilor din luna mai 2022

Jocuri sandbox
Aproximativ o treime din lansările lunii mai includ elemente sau moduri sandbox, ceea ce ne face să credem că mulți jucători apreciază libertatea de a-și stabili propriul ritm pentru agendele lor creative. Acest lucru nu este de mirare, având în vedere că însăși eticheta „sandbox” (groapa cu nisip) este denumită după locul unde mulți dintre noi și-au dezvoltat abilitățile de joacă. De la săpatul cu mașini de jucărie, construirea de castele de nisip sau chiar băgatul nisipului în gură, nu există un mod greșit de a te juca în groapa cu nisip. Acel spirit rămâne viu și în selecția de luna aceasta privind cele mai populare jocuri sandbox. Fie că ești pierdut în adâncul spațiului, te afli la comanda câmpurilor de bătălie de-a lungul istoriei sau explorezi locuri fantastice noi, suntem încântați să descoperim modurile diferite în care jucătorii se bucură de aceste titluri.

Cinci ani de Steam Direct
Topul lansărilor din această lună coincide cu aniversarea a cinci ani de la lansarea programului Steam Direct pe platformă. La lansarea sa din 2017, scopul principal al programului era unul destul de simplu, acela de a simplifica procedura de înscriere pentru jocuri, astfel încât dezvoltatorii să își poată pune cu ușurință creațiile la dispoziția jucătorilor. Într-adevăr, există mai multe detalii despre principiile de funcționare și evoluția acestuia, dar partea cea mai frumoasă constă în descoperirea poveștilor de succes ale jocurilor care ajung în topurile lunare: lansări bine puse la punct ale unor serii precum Sniper Elite 5, jocuri cu acces timpuriu, cum ar fi V Rising, care au devenit rapid populare, sau nestemate ascunse precum SUNNY SIDE UP, alături de o mulțime de alte jocuri provenite de la studiouri din întreaga lume.

Dezvoltatori noi
Într-un final, dorim să felicităm echipele care lansează pentru prima dată un joc pe Steam. Este nevoie de o muncă extraordinară pentru a crea un titlu care să ajungă într-un top lunar al celor mai populare jocuri, iar aceste echipe au realizat acest lucru cu prima lor lansare pe Steam. Bun venit și felicitări călduroase acestor echipe pentru succesul de care s-au bucurat la debutul lor pe Steam.

store.steampowered.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top