O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

STEAM The Steam Winter Sale 2021

mpiFhAN.jpg


S-a deschis sezonul vânătorii de jocuri și cadouri din cadrul platformei Steam , unde vei putea încerca să descoperi ascunzișul lui Yeti și te vei bucura de reduceri monstruoase la mii de titluri până pe data de 5 ianuarie 2021, orele 20:00.

De asemenea, nu uita să-ți revendici cadourile gratuite de iarnă în magazinul cu puncte Steam. La fiecare două zile, Yeti sau unul dintre prietenii săi iernatici se va furișa acolo pentru a-ți face un cadoaș cu prezența sa. Vizitează magazinul cu puncte înainte de finalizarea reducerilor pe 5 ianuarie la ora 20:00 pentru a-ți revendica abțibildurile gratuite. Ai niște puncte care-ți fac găuri în buzunarul hainei tale de iarnă? Atunci nu uita să răsfoiești magazinul cu puncte pentru a descoperi mai multe articole de iarnă, aflate acum la vânzare.

Și nu în ultimul rând, a sosit momentul pentru a vota în cadrul Steam Awards 2021! Titlurile nominalizate pentru cele mai bune jocuri din 2021 au fost selecționate. Asigură-te că te faci auzit prin exercitarea dreptului tău la vot în cadrul fiecărei categorii înainte de 3 ianuarie la ora 19:00. Câștigătorii vor fi dezvăluiți de îndată ce toate voturile au fost numărate. Ce jocuri vor intra în istorie drept cele mai bune din 2021? Răspunsul depinde doar de tine!

Yeti și prietenii săi îți doresc sărbători fericite și-ți transmit urări călduroase pentru sezonul de iarnă. Spor la cumpărături!


store.steampowered.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top