O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 The Secret Shop este acum disponibil

c1bc2216355cc4e326102d2af2c570ca5185dfb4.png


The Secret Shop și-a deschis porțile pentru a sărbători The International și comunitatea de fani pasionați din întreaga lume. Fanii vor putea obține obiecte disponibile în ediție limitatată ale evenimentului de anul acesta. Pentru cei care vor urmări evenimentul online anul acesta, am încheiat o colaborare cu mai mulți parteneri care comercializează diverse produse pentru a ne asigura că cea mai recentă gamă de produse Dota 2 este disponibilă în și mai multe regiuni ca până acum.

Asia (pentru persoanele care nu dețin un bilet)
Africa, America de Nord și Sud, Europa, Orientul Mijlociu și Oceania
China

Fanii care vor participa la eveniment în Singapore la finele acestei luni au posibilitatea de a comanda produse de pe site-ul https://secretshop.eclubstore.com, iar ulterior le vor putea ridica de la The Secret Shop din Singapore Indoor Stadium. Aceștia vor avea nevoie doar de legitimația de acces pentru a realiza o comandă online cu ridicare fizică.

Asemenea anului anterior, am realizat un parteneriat cu Secretlab pentru a crea un scaun nou-nouț inspirat de stilul vulcanic din acest an. Scaunele vor fi dezvăluite oficial înainte de începerea fazei grupelor, pe data de 14 octombrie și vor fi prezentate pe această pagină dedicată.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top