O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO The PGL Stockholm 2021 Major

3kV8Us6.jpg


După doi ani lungi, campionatul major a revenit în cele din urmă. Timp de două săptămâni, urmărește alături de noi confruntarea dintre cele 24 de echipe pentru o cotă din fondul de premiere în valoare de 2.000.000 USD și șansa de a obține titlul de campioni ai campionatului major de CS:GO!

Încă este timp pentru a-ți susține echipele favorite la campionatul major, cumpărând un bilet de spectator sau câteva abțibilduri și ecusoane brodate ale echipelor. Și nu uita să-ți realizezi pronosticurile pentru provocarea Pick’Em înainte de începerea primelor meciuri!

A trecut ceva vreme, așa că iată o recapitulare rapidă a modului în care se desfășoară un campionat major:

În primul rând, echipele participante sunt selecționate prin intermediul competițiilor regionale de calificare pentru un campionat major, iar numărul de echipe invitate din fiecare regiune este determinat în funcție de rezultatele regiunii respective la ultimul campionat major. Primele 8 echipe clasate sunt invitate ca legende, următoarele 8 ca pretendenți și ultimele 8 ca participanți.

Apoi, campionatul major începe cu faza „pretendenților”, în care pretendenții și concurenții se confruntă într-un format elvețian (echipa care câștigă trei meciuri merge mai departe, iar cea care suferă trei înfrângeri este eliminată).

Apoi urmează faza „legendelor”, în care legendele se confruntă cu cele 8 echipe care au avansat din faza anterioară, tot în format elvețian.

În cele din urmă, primele 8 echipe clasate ajung in faza eliminatorie, la finalul căreia învingătorul câștigă campionatul!

Apasă aici pentru a afla mai multe informații despre Majorul de la PGL Stockholm 2021.

blog.counter-strike.net
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top