O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 The Lima Major Approaches

lima-major.jpg


Confruntarile din cadrul turneului de iarna al DPC 2023 se apropie de final, iar in curand cele mai bune 18 echipe din lume se vor reuni in Peru pentru a concura in cadrul evenimentului culminant al acestui sezon: Lima Major, organizat de 4D Esports. Avand in vedere ca acesta este primul campionat major organizat in America de Sud, abia asteptam sa impartasim entuziasmul unei competitii Dota in persoana cu fanii veterani din acea regiune.

Fanii Dota de pretutindeni pot urmari intreaga competitie online, faza grupelor urmand sa se desfasoare in perioada 22-26 februarie, iar ulterior va fi urmata de faza eliminatorie care va avea loc in perioada 28 februarie - 5 martie. Urmareste echipele si clasamentele turneului pe site-ul dota2.com/esports.

Supporters Club Sale
Pe masura ce campionatul major se apropie, exprima-ti sprijinul si deblocheaza obiecte personalizate cu ajutorul pachetelor de fan club ale echipei preferate, care sunt acum reduse cu 75% pana la finalul turneului de iarna. Ca intotdeauna, 50% din incasarile aferente pachetelor de fan club sunt distribuite direct catre echipa respectiva.

Fantasy & Player Cards
O data cu incheierea ligilor regionale si inceputul campionatului Major, provocarea Fantasy a fost adaptata formatului specific campionatelor majore. Asemenea campionatelor majore anterioare, pachetele cu cartonasele jucatorilor contin acum doar jucatori din cadrul echipelor calificate la campionatul major, iar provocarea Fantasy va urma sa fie actualizata zilnic in loc sa fie actualizata saptamanal. Daca nu ai mai participat in cadrul provocarii Fantasy sau ai nevoie de o scurta recapitulare, consulta acest ghid despre provocarea Fantasy care a fost publicat la inceputul turneului de iarna.

Looking Ahead
De indata ce castigatorii campionatului major vor fi incoronati, iar turneul de iarna va lua sfarsit, avem in plan sa dezvaluim urmatoarea noastra actualizare pe data de 6 martie.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top