O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 The International Grand Champions

team-spirit-ti.jpg


Felicitari Team Spirit, marea campioana a turneului The International 2023 si a doar a doua echipa care a revendicat The Aegis pentru a doua oara. Acestia au pierdut doar doua runde de-a lungul intregului turneu, iar in marea finala s-au impus cu un scor curat de 3-0, asigurandu-si astfel titlul de cea mai buna echipa de Dota din lume!

The International
Prima adversara pentru Team Spirit din cadrul evenimentului principal a fost Team Liquid, o echipa cu o performanta puternica si consistenta de-a lungul turneului, care era hotarata sa avanseze pana in finala si sa obtina trofeul mult ravnit, punand capat unei serii dezamagitoare de pozitii secunde pe podium. Team Spirit a pus presiune asupra jucatorilor de Support si Core ai echipei Team Liquid in primul meci, dar Team Liquid nu s-a lasat mai prejos si a reusit sa se impuna decisiv in cel de-al doilea. Team Liquid a reusit apoi sa obtina un mic avantaj in mijlocul celui de-al treilea meci, dar Team Spirit a depasit deficitul de ucideri pentru a-si crea propriul avantaj inegalabil, castigand astfel partida decisiva. In urma acestei victorii, Team Spirit a urmat sa se confrunte cu LGD Gaming, un adversar de temut care a pierdut o singura partida de-a lungul turneului.

Primul meci a fost un macel adevarat care s-a incheiat dupa 76 de minute de joc. LGD a jucat foarte agresiv la inceput, dar Team Spirit a reusit sa faca fata cu brio provocarii si a preluat controlul in cele din urma. LGD Gaming a tot incercat sa reobtina controlul, dar Team Spirit i-a spulberat toate sansele si a reusit sa obtina victoria. LGD Gaming a pierdut astfel prima partida din cadrul evenimentului principal. Team Spirit a dominat inca de la bun inceput cea de-a doua partida, reusind sa obtina un avantaj care i-a fortat pe cei de la LGD Gaming sa se predea. Dupa o prezenta dezamagitoare la Singapore in 2022, Team Spirit a aratat ca si-a revenit in forma odata cu avansarea in marea finala.

Adversarul care a urmat a fost echipa de temut Gaimin Gladiators, cea care a facut ravagii in campionatele majore din acest an si care a abordat un stil agresiv in fazele timpurii ale partidelor, reusind sa spulbere sperantele multora dintre echipele din grupa inferioara.

Din pacate pentru echipa Gaimin Gladiators si fanii acesteia, Team Spirit a avut propriile planuri pentru a termina rapid cu adversarii sai. A avut un prim meci relativ rapid, obtinand un avantaj mare de aur si ucideri, care nu avea cum altfel sa se termine decat printr-un GG. A doua partida s-a dovedit a fi mai incerta; Gaimin Gladiators a obtinut mici reusite impotriva Team Spirit, dar echipa din urma a dominat sfarsitul partidei si a obtinut a doua victorie din seria de meciuri.

Gaimin Gladiators n-a vrut sa renunte fara a lupta pana la capat si a reusit sa obtina un avantaj in faza timpurie a celei de-a treia partide. Dar dupa ce s-a ajuns la 30 de minute de joc, pana si Dota Plus a crezut ca Gaimin Gladiators avea o sansa de 95% de a forta disputarea unui al patrulea meci... dar miscarile de trupe, vederea asupra hartii si coordonarea echipei Team Spirit a facut ca acea sansa de 5% sa se transforme intr-o revenire spectaculoasa, spulberand orice speranta a echipei Gaimin Gladiators si castigand marea finala cu scorul de 3-0. Team Spirit a castigat astfel al doilea trofeu Aegis in decurs de trei ani si a reusit sa-l aduca pe jucatorul Larl in clubul campionilor. Cu un talent individual incredibil si joc de echipa fenomenal, Team Spirit si-a consolidat locul in istoria Dota 2 ca fiind echipa castigatoare a turneului The International 2023.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top