O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 The International 2024

dota2-international.png


Stindardele de razboi sunt curatate de sange si urme de funingine. Trompetele sunt verificate daca pot anunta batalia care se apropie. Culoarele sunt curatate de membrele ratacite, iar fiecare Ancient e reconditionat si reamenajat. Aerul anticiparii se simte si in padure, fiindca acum am importat un aer nou in padure care contine si aroma de anticipare.

Scena este pregatita, asta incercam sa explicam. Cu ce ocazie? Pentru The International, care revine in luna septembrie in Europa, unde cele mai bune echipe de Dota din lume se vor lupta pentru Aegis la Royal Arena in Copenhaga.

Cele saisprezece echipe participante vor fi determinate in urma calificarilor deschise, calificarilor regionale, dar vor exista si invitatii directe, asemenea invitatiilor din anii anteriori pentru The International. Echipele invitate vor fi anuntate pe parcurs ce ne apropiem de eveniment, iar criteriul de selectie va fi bazat pe performantele acestora de-a lungul anului.

Si avem o multime de performante de analizat. Programul de anul acesta se anunta a fi unul plin, iar sase turnee majore au fost deja anuntate, in timp ce altele urmeaza sa fie anuntate, precum turnee organizate in studiouri si pe arene din Europa, Asia, America de Sud si Orientul Mijlociu. De asemenea, auzim zvonuri cum ca turneul Midas Mode ar urma sa-si faca revenirea intr-un stil mare. (Cu cat vor fi eligibile mai multe echipe sa participe la un turneu, cu atat ii vom acorda mai multa importanta: turneele cu mai multe regiuni genereaza date mult mai utile decat cele care se adreseaza unei singure regiuni, turneele cu calificari genereaza mai multe informatii utile decat cele organizate doar pe baza de invitatii s.a.m.d.)

Vom comunica in lunile urmatoare mai multe informatii despre biletele si programul aferente campionatului The International 2024. Dar, pana atunci, de ce sa nu urmaresti un meci profesionist de Dota pentru a intra din nou in spiritul competitiv?

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top