O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 The International 2022 Talent and Qualifier Team Stickers

8d5c540a0ed42f84cdd1962a34c3b9a9c43d9de3.jpg


Ultimul turneu de calificare se află la mai puțin de două săptămâni distanță, iar odată cu încheierea acestuia vom afla care vor fi ultimele echipe care se vor califica pentru The International 2022.

Actualizarea de astăzi vine cu abțibildurile de echipă și cele cu jucători atât pentru cele șase echipe câștigătoare ale turneelor regionale de calificare, cât și pentru celelalte 12 echipe care vor concura în ultimul turneu de calificare. Obține abțibildurile cu jucătorii și echipele tale preferate, care sunt disponibile în 4 variante (standard, sclipitoare, holo și aurii), deschizând capsule cu abțibilduri sau caută-le pe piață pe cele de care ai nevoie, lipește-le pe eroi pentru a le afișa în timpul meciurilor sau lipește-le în colecția ta de abțibilduri pentru a le afișa pe profilul tău și a obține puncte in Battle Pass.

Iar dacă dorești să-ți susții echipa preferată, avem o veste bună. Pachetele pentru fan cluburi sunt acum disponibile! Obține graffiti-uri, replici, emoticon-uri și fundaluri cu echipa preferată achiziționând pachetul de bronz, argint sau aur al echipei.

Nu în cele din urma, actualizarea de astăzi vine și cu lista tuturor realizatorilor care vor participa la The International 2022. Cu mai bine de 150 de realizatori vorbitori de limba engleză, chineză, rusă, spaniolă și portugheză, sperăm că vei putea urmări meciurile celor mai bune echipe din lume, comentate de cei mai buni analiști și comentatori, indiferent de limbă.

Fiecare dintre cele cinci limbi principale va dispune, de asemenea, de o capsulă care conține o colecție limitată de abțibilduri cu realizatorii. Asemenea abțibildurilor cu jucători și echipe, vei putea lipi aceste abțibilduri în colecție sau pe un erou, iar, în plus, dacă vei lipi un abțibild holo sau auriu al unui comentator preferat, vei primi acces permanent la replica unică a acestuia de la TI2022. Pentru mai multe informații despre realizatori și abțibildurile cu aceștia, accesează pagina destinată realizatorilor din cadrul permisului de bătălie The International 2022.

Asemenea celorlalte abțibilduri și pachete pentru fan cluburi, 50% din veniturile obținute vor fi distribuite echipelor sau realizatorilor incluși în fiecare capsulă sau pachet.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top