O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 The Dead Reckoning Update

MUERTA HAS RISEN
Mâna dreaptă a Morții se alătură luptei eterne cu privirea ei ucigașă, mâinile-narmate și muniție din belșug. Ajut-o să găsească suflete și să le îndrume spre viața de apoi (înainte să ți-l îndrume pe al tău) în mini-jocul Dead Reckoning și folosește-ți recompensele pentru a debloca seturi noi-nouțe de obiecte. Judecata de apoi se apropie, iar modul Dead Reckoning poate fi jucat chiar acum. Vezi pagina completă a actualizării pentru a putea citi mai multe despre toate minunățiile mortale pe care le-am pregătit.

Dota Plus Spring Update
Primăvara aproape a sosit, ceea ce înseamnă că e timpul pentru o actualizare proaspătă de Dota Plus, printre care putem numi statisticile avansate de luptă, comoara de sezon și misiuni și recompense actualizate.

Advanced Battle Stats
Elevează-ți și evaluează-ți capabilitățile folosind statisticile avansate de luptă, chiar direct pe profilul tău. Membrii Dota Plus au acum acces la analize complet reproiectate privind meciurile, în timp real. Analizează-ți în detaliu stilul de joc cu ajutorul funcției de sortare a istoricului tău complet de Dota, în funcție de eroi, roluri, moduri de joc și multe altele.

Dota Plus Seasonal Treasure
Seturile din comoara de sezon pentru primăvara lui 2023 au fost incluse în cufărul Dead Reckoning. Ucide-ți țintele în mini-jocul Dead Reckoning pentru a avea mai multe șanse de a obține cufere, iar apoi ia-ți o cheie din magazinul cu fragmente la prețul de 20.000 de fragmente fiecare.

Seasonal Quests and Guild Rewards Refresh
Pentru a-ți veni în sprijin în ceea ce privește vânătoare de chei Dead Reckoning, un nou set de misiuni Dota Plus este disponibil, acesta oferindu-ți până la 115.200 de fragmente pe parcursul sezonului. În plus, recompensele pentru nivelurile de argint, aur și platină ale clanurilor au fost actualizate pentru sezonul acesta și conțin noi graffitiuri, emoticoane și rotițe de chat.

Seasonal Sets
Cauți un set clasic de obiecte dintr-un sezon Dota Plus anterior? Conținutul comorilor autumnale 2021 și iernatice 2021 acum poate fi achiziționat direct din magazinul cu fragmente la prețul de 15.000 de fragmente fiecare.

the-dead-reckoning-update.png


Moving Dota Technology Forward
—Așa cum am menționat atunci când am lansat Battle Pass: Part II, actualizarea aceasta a eliminat compatibilitatea cu OpenGL. Pentru utilizatorii macOS, minimul de cerințe este acum macOS 10.13.6 cu o placă video compatibilă cu Metal (o placă grafică AMD bazată pe arhitectura GCN sau una mai nouă; o placă grafică NVIDIA bazată pe arhitectura Kepler sau una mai nouă; o placă grafică Intel HD 4000 sau mai nouă). Pentru utilizatorii Linux, este necesară o placă grafică AMD GNC+, NVIDIA Kepler+ sau una Intel HD din seria 5000 sau una mai nouă.
—Într-o actualizare viitoare de anul acesta, intenționăm să actualizăm compatibilitatea cu SIMD de la versiunea SSE2 la SSE4.1 pentru a spori performanța sistemului de fizică, a particulelor și codul de joc în general. Aproape toate procesoarele lansate în ultimii 10 ani sunt compatibile cu SS4.1, așa că ar trebui să afecteze o porțiune minusculă din jucătorii de Dota. Dacă ai un calculator care nu e compatibil cu SSE4.1, va trebui să-l îmbunătățești cu un procesor nou după lansarea acelei actualizări.
—Suntem în mijlocul unei proceduri de actualizare a modelelor noastre la un format mai nou cunoscut drept ModelDoc. După ce modificarea aceasta este finalizată, vom elimina niște API-uri de animație din API-ul jocului nostru în favoarea compatibilității privind animația pentru ModelDoc. Acele API-uri perimate sunt listate pe Wiki-ul comunității de dezvoltatori Source 2.

7.33 Coming In April
Actualizarea Dead Reckoning vine cu multe funcționalități de care suntem foarte mândri: o nouă eroină, seturi de obiecte și un minijoc. Dar înțelegem. Mulți dintre voi așteptați cu nerăbdare actualizarea de joc 7.33.

Lucrăm de ceva vreme la o ambițioasă actualizare de joc și am sperat să o putem termina la timp pentru a fi inclusă în cadrul acestei actualizări. Pentru moment, plănuim să o lansăm la sfârșitul lunii aprilie. În timp ce noi punem la punct ultimele detalii, bucurați-vă de actualizarea Dead Reckoning și de actualizarea de joc 7.32e.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top