O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 The 2022 Battle Pass

82377b2b1a1a916ec7c9de7d5c041d5e889fcfc3.png

The 2022 Battle Pass sosește pentru a completa restul anului cu distracții Dota de proporții. Alcătuit din două părți, Battle PAss-ul vine cu o multitudine de caracteristici exclusive și recompense legendare pe parcursul următoarelor patru luni: prima parte omagiază măreția sa The International, iar după încheierea turneului, cea de-a doua parte va deschide porțile unei versiuni geroase a modului Diretide.

Pe lângă multiplele comori Mythical și Immortal, poți obține noi obiecte Arcana pentru Faceless Void și Razor, personas pentru Phantom Assassin și Crystal Maiden, un set de prestigiu pentru Primal Beast, un curier ce poate evolua, un pachet de crainic misterios și multe altele. Unele sunt deja disponibile (sau vor sosi în curând), iar altele vor sosi odată cu partea a doua.

Explorează pagina web a permisului de bătălie 2022 pentru mai multe detalii și fii pe fază pentru mai multe actualizări ale caracteristicilor pentru The International care vor fi adăugate în curând, precum noile capsule cu abțibilduri, o metodă nou-nouță de a-ți susține jucătorii, artiștii realizatorii preferați, totul pentru a marca cel mai important eveniment al jocului Dota.

Regional Pricing
Dota stârnește pasiune pe întreg globul și pentru noi este foarte important să oferim fanilor din întreaga lume posibilitatea de a participa la sărbătoarea supremă a comunității Dota și a talentului profesional. Pentru a veni în sprijinul comunității, Battle Pass-ul din acest an vine cu "prețuri regionale" pentru Battle Pass level 1, ceea ce-l va face mai accesibil în mai multe părți ale lumii.

Calificările regionale pentru The International
Primele douăsprezece echipe clasate în CPD s-au calificat deja la The International. Acum trecem la următoarea etapă: calificările regionale. Acestea vor începe pe 3 septembrie și se desfășoară până pe 18 septembrie. Urmărește echipele din toate cele șase regiuni înfruntându-se în turneele regionale, câștigătorii fiecărui turneu asigurându-și invitațiile la campionatul The International din Singapore, acolo unde îi așteaptă adevărata provocare.

Asigură-te că realizezi chiar astăzi pronosticurile din cadrul permisului de bătălie pentru șansa de a câștiga puncte bonus de bătălie dacă poți ghici corect rezultatele turneelor regionale de calificări.

Actualizarea Dota Plus – Fall 2022
Să nu lăsăm pe de-a-ntregul purtați de val de acest entuziasm, deoarece actualizarea de astăzi aduce vine și cu un nou sezon pentru Dota Plus — care include o nouă Autumnal Treasure ce poate fi achiziționată cu fragmente. Exclusiv pentru membrii Dota Plus, această comoară oferă seturi complet noi pentru Razor, Naga Siren, Monkey King, Disruptor, Outworld Destroyer, Medusa, Phantom Lancer și Skywrath Mage. Abonații vor avea, de asemenea, șansa de a obține curierul Eager Drocsnozzle, care vine echipat cu nestemate prismatice și cinetice aleatorii.

Actualizări Battle Pass
fc8e23c898b4a55f745c33dce1e8e610eca2aa42.png


Abonații Dota Plus vor avea la dispoziție un nou Battle Report cu ajutorul căruia își pot verifica momentele culminante ale sezonului precedent. Această actualizare include o serie de adăugiri la Battle Report, cum ar fi meciurile turbo care vor fi incluse în raporturile meciurilor, un calendar unde poți vedea datele când ai jucat și filtre pentru o analiza comparativă a achiziționării obiectelor Aghanim’s Shard și Aghanim’s Scepter de-a lungul meciurilor.

Actualizări aduse în Seasonal Quest & Guild Rewards
Astăzi dezvăluim și un set nou de misiuni pentru Dota Plus cu ajutorul cărora îți poți mări rezerva de fragmente pentru noile relicve și Seasonal Treasure — toate acestea oferind până la 115.200 de fragmente de-a lungul sezonului. Recompensele pentru clanuri au fost actualizate, de asemenea, acum fiind disponibile noi emoticon-uri, grafitti și chat wheels pentru clanurile de niveluri superioare.

Guild Tier / Rewards

Silver
Emoticon - slardar_sleepy
Emoticon - storm_clap
Emoticon - tb_laugh

Gold
Spray - Slark Love
Spray - Bear Cry
Spray - Tusk Snowball

Platinum
Chat Wheel - „This guy has no chill”
Chat Wheel - „Красавчик!”
Chat Wheel - „拜托谁去杀了他吧”

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top