O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 The 2022 Battle Pass: Part II — Diretide

4e0ef9a4290fe01b814de461be569593958cd5e2.png


Trofeul Aegist of Champions a fost revendicat, iar noii campioni se bucură din plin de această victorie binemeritată. Dincolo de aceste momente de măreție ale turneului The International care au rezultat în urma unor episoade pe cât de epice, pe atât de sfâșietoare, acestea încep să devină amintiri plăcute pe măsură ce sezonul de Dota se întunecă, iar câmpurile sale de luptă din lavă încep să se transforme în gheață, această transformare fiind un semn evident că cea de-a doua parte a Battle Pass-ului 2022 este pe cale să înceapă. Sau, cu alte cuvinte, este timpul pentru Diretide!

Deranjat de hoții Greevil cu intenții bune, Roshan s-a trezit din somnul indus de consumul excesiv de dulciuri, iar toți jucătorii de Dota sunt invitați să se alăture distracției înfricoșătoare de final de an.

Partea a doua a Battle Pass-ului aduce Târgul de Bomboane, noul mod de joc Diretide, o hartă suplimentară pentru modul de expediție și o nouă serie de recompense, precum noua persona Conduit of the Blueheart pentru Crystal Maiden, comorile Immortal II, ecrane versus personalizate, un pachet de crainic cu Cave Johnson, batjocuri nou-nouțe și multe altele.

Nu uita să dai o tură pe la Târgul de Bomboane și Comori al lui Sithil și Squirt, unde vei putea primi o mulțime de recompense în schimbul bomboanelor obținute din permisul de bătălie, meciuri sau reciclarea comorilor. Printre recompense se numără obiecte, curieri, warduri, obiecte Arcana și chiar o înfățișare personalizată pentru Roshan.

Joacă noul mod Diretide de anul acesta, în care jucătorii se folosesc de puterea lui Roshan pentru a distruge rezervele de bomboane ale echipei adverse. Alege-ți companionul de drum preferat, recuperează bomboanele furate de răutăcioșii Greeveli, depozitează-le în fântânile inamice și urmărește-l pe Roshan cum le distruge, bucată cu bucată.

Explorează pagina web Battle Pass 2022 pentru mai multe informații, iar dacă nu ai achiziționat sau deblocat deja un permis de bătălie, poți obține unul gratuit prin intermediul pungii de cadouri The International 2022.

Dezvoltarea continuă a tehnologiei Dota

Această actualizare implementează compatibilitatea cu NVIDIA Reflex pentru plăcile video din seria GTX 900 și cele mai noi. Reflex reduce latența dintre momentul apăsării unui buton și momentul în care acțiunea scontată are loc, în special pentru situațiile în care performanța este limitată de placa video.
În data de 16 septembrie 2021 am anunțat faptul că intenționăm să eliminăm compatibilitatea cu API-ul de randare OpenGL. Aceasta este ultima actualizare importantă Dota care va mai oferi compatibilitate pentru OpenGL. Majoritatea jucătorilor nu vor fi afectați de eliminarea compatibilității pentru OpenGL, atunci când aceasta va avea loc, deoarece aceștia folosesc deja alte API-uri mai noi și mai performante de randare. Îi încurajăm pe această cale pe jucători să înceapă să folosească un alt API, dacă nu au făcut deja asta, și să ne dea de veste dacă întâmpină probleme.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top