O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CRYPTO Tesla lansează Cyberwhistle la prețul de 1,000 Dogecoin

Producătorul de mașini electrice Tesla lansează un fluier inspirat de linia sa futuristă Cybertruck, potrivit unui nou catalog lansat miercuri. Numit Cyberwhistle, acest generator de zgomot futurist poate fi achiziționat doar cu Dogecoin. Pentru cei care și-au dorit încă una dintre creațiile ciudate ale lui Musk, ar putea fi nevoiți să aștepte puțin mai mult, deoarece produsul este în prezent epuizat.

Elon Musk, omul din spatele Tesla, SpaceX și alte companii tehnologice, s-a adresat pe Twitter pentru a-și încuraja urmăritorii să „sufle fluierul”. Musk se referea, desigur, la noul Cyberwhistle pe care compania îl vinde în prezent cu 1,000 de Dogecoin (aproximativ 61 de dolari).

Cyberwhistle.png

Cât despre fluier, arată ca un mini Cybertruck. Descrierea produsului afirmă că este fabricat din oțel inoxidabil de calitate medicală și are o „funcție de atașare integrată pentru versatilitate suplimentară”.

Tesla spune că Dogecoin este singura cryptomonedă pe care o acceptă în prezent pentru anumite mărfuri. Ca și în cazul altor tranzacții cu active digitale, sumele de plată incorecte sau tipurile de active trimise la adresele lor nu vor fi inversate sau rambursate. Utilizatorii au nevoie de un portofel Dogecoin pentru a plăti produsele Tesla.

Elon Musk este un mare susținător al monedei meme, declarând anul trecut că „Dogecoin este mai bun decât Bitcoin pentru plăți”. După exemplul lui Tesla, SpaceX a început, de asemenea, să accepte Dogecoin ca plată pentru bunuri în mai.

Dogecoin, a 10-a cea mai mare cryptomonedă după capitalizarea de piață, se tranzacționează la 0,06073 dolari, în creștere cu 0,27% în ultimele 24 de ore, potrivit datelor de la CoinMarketCap.


crypto.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top