O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 Team Secret câștigă Arlington Major

0a6bf3fcdb1883e4d1e4e0dcd8092c0c10a20f23.jpg


După două săptămâni de competiție acerbă între cele mai bune echipe din lume, Team Spirit i-a întrecut pe toți concurenții, revendicându-și astfel titlul de campioni la Arlington Major, cu o victorie în marea finală într-o revanșă palpitantă cu un rival puternic. Felicitări echipelor Yatoro, TORONTOTOKYO, Collapse, Mira și Miposhka!

Într-o întorsătură de evenimente care amintesc de campionatul The International de la București, drumul către succes al echipei Team Spirit a impus înfrângerea unui rival legendar. Cei de la PSG.LGD au dominat pe parcursul întregului campionat și păreau invincibili atât în faza grupelor, cât și în faza eliminatorie. I-au înfrânt chiar și pe cei de la Team Spirit cu scorul de 2-0 in finala grupei superioare, trimițând această echipă în grupa inferioară, unde aștepta puternica echipă Team Aster. Team Spirit a luptat din greu și a reușit să ajungă în marea finală pentru a-și lua revanșa în fața celor de la PSG.LGD. După o serie interesantă — inclusiv un al doilea joc de 75 de minute extrem de palpitant — Team Spirit a încheiat turneul cu o victorie convingătoare de 3-1, spre încântarea fanilor lor din întreaga lume.

Odată cu încheierea finalei turneului major al sezonului, au fost decise primele 12 echipe care s-au calificat la The International:

PSG.LGD
OG
Team Spirit
beastcoast
Team Aster
Thunder Awaken
BOOM Esports
TSM
Tundra Esports
Gaimin Gladiators
Evil Geniuses
Fnatic

Așteptăm cu nerăbdare să vedem toate aceste echipe concurente la Singapore în luna octombrie, luptându-se pentru Aegis of Champions.

Ultimele locuri pentru calificarea la The International pot fi obținute cu ocazia calificărilor regionale. Aceste calificări se vor desfășura în perioada 3-18 septembrie, iar câștigătorii din fiecare dintre cele șase regiuni își vor asigura locul la campionatul The International.

Echipele de pe locul al doilea și al treilea din fiecare calificare regională vor avea o ultimă șansă de a câștiga o invitație la campionatul The International în cadrul ultimului turneu de calificări, care se va desfășura în perioada 8-12 octombrie. Echipele clasate pe primele două locuri la acest turneu vor câștiga dreptul de a participa la The International.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top