O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 TaZ devine antrenorul principal a celor de la G2

g2-taz.jpg


G2 a anuntat ca a semnat cu Wiktor "TaZ" Wojtas ca nou antrenor principal al echipei de Counter-Strike. El se alatura organizatiei cu un contract pe termen lung, cu o perioada de proba inclusa.

Polonezul il va inlocui pe Jan "Swani" Müller in acest rol. Saptamana trecuta, antrenorul german a anuntat ca se va retrage de la G2 dupa BLAST Premier World Final, spunand ca aceasta munca l-a afectat foarte mult.

TaZ se va alatura deja echipei la evenimentul de final de sezon de la Abu Dhabi, care va incepe pe 13 decembrie, pentru a-l sustine pe Swani si pentru a se pregati sa preia acest rol la timp pentru sezonul 2024. Acesta si-a anuntat decizia de a agata mouse-ul in cui in luna martie a acestui an, tragand cortina peste o cariera extraordinara de jucator care s-a intins pe parcursul a doua decenii si in care polonezul a castigat nenumarate turnee, inclusiv mai multe Majors in Counter-Strike 1.6 si unul in CS:GO.

Organizatia l-a lasat recent pe banca pe Justin "jks" Savage si l-a adus inapoi pe Nemanja "nexa" Isaković intr-o decizie controversata, iar noua formatie se indreapta spre BLAST Premier World Final intr-o forma incerta, dupa o dezamagitoare clasare pe locul cinci-sase la CCT Online Finals 5.

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top