O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Super Simple Wall

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

LALEAGANE

It's all about gaming!
Joined
Sep 15, 2006
Messages
1,144
Reaction score
500
Website
laleagane.ro
Dat fiind ca Super Simple Wall-ul este cel mai folosit wallhack, in acest tutorial am sa incerc sa va familiarizez cu functionalitatile acestui wallhack si cu niste metode de a fi depistat .
Mai jos este prezentata versiunea NR 7 [ ultima ] .

Ce este Super Simple Wall-ul ?

Un program deseori intalnit sub forma SSWv7.0.exe insotit de un .dll cu aceasi denumire [ SSWv7.0.dll ]
Cum functioneaza SSW-ul ?
La fel ca orice alt cod .exe trebuie activat dupa care intrii pe server .
Acest program ' te ajuta ' sa vezi playerii [ inclusiv coechipierii ] prin pereti la o distanta anume care de asemenea poate fi setata .

Cum depistam acest cod ?

Cea mai usoara modalitate de a prinde un player cu SSW este amx_ss [ pozele ], insa, daca playerul respectiv are o anumita experienta in ce priveste codurile, atunci va fi nevoie de un demo .
De asemenea, majoritatea playerilor care detin acest wallhack, detin si Photoshop-ul. De fiecare data cand faceti poze unui player, va rog sa studiati cu atentie fiecare coltisor al pozei, daca observati diferente de pixeli [ pe o arie mai mare ] banati playerul respectiv fara scrupule !!

Mai jos aveti niste exemple:

Aici se poate observa foarte bine cum arata mai exact Super Simple Wall.

Acest cod ofera, de asemenea, optiunea setarii tintei la awp. Atentie mare la pozele pe care le faceti! Un utilizator de Super Simple Wall poate avea tinta la awp in poze, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca acel player foloseste cod!

Aici aveti un model de poza cu Super Simple Wall, in care cerul este absent. A nu se intelege ca o poza in care nu se vede cerul este si o poza cu wall.

Pentru identificarea mai buna a acestui tip de cod folositi amx_ss. Uitati-va cu atentie la poza sa nu fie modificata. Modificarea se poate detecta cu zoom pe diverse portiuni ale pozei si observand diferenta de pixeli. Daca playerul este curat, dar inca suspect, recomand sa stati spectator pe el cateva runde bune cu un demo on. Daca stie sa utilizeze bine acel buton de activare, este greu de prins in ss-uri.

Bafta la prins codati!

Am decis sa lasam topicurile de tutoriale deschise pentru a putea voi sa adresati intrebari, in cazul in care ceva v-a fost neclar. Va avertizez, insa, ca nu accept off-topic.

Va asteptam cu nelamuriri!
 
Joined
Oct 15, 2010
Messages
88
Reaction score
1
Location
Pe scaun .
Re: Super Simple Wall

De asemenea SSWV7-ul are in compozitia lui urmatoarele:
NO-FLASH - Playerul nu ia flash
NO-SMOKE - Playerul vede prin smoke [ nu apare fum deloc ]
NO-ADS - Playerul nu vede bannerele de pe pereti si reclamele [ cand este mort ( doar la steam este aplicabila aceasta functionalitate ]
LAMBERT - Culoarea playeriilor este mult mai deschisa decat de obicei [ se vede mai bine in partile intunecate ale unor harti ( ex: De_dust2 - tunel ) ]
Sper ca nu te deranjeaza postul meu, insa am considerat ca si functionalitatile prezentate mai sus sunt esentiale pentru depistarea acestui cod.
PS: I love you :inimioară:
 
Last edited by a moderator:
Joined
Jun 23, 2012
Messages
10
Reaction score
0
Re: Super Simple Wall

aha mersi de sfat !
pe free.laleagane.ro se intalnesc des codati cu wall si anti-ss...pe aia cum ii rezolvi?

Un codat cu ceva experienta: Nu foloseste no-flash, no-smoke, lambert, no sky ..etc ci se rezuma la "butonul de activare al" sswh-ului, F9 (din ce-mi aduc aminte), tasta pe care o activeaza prin intermediul unui btn al mouse-ului (on/off ...simplu ca buna ziua). in general nu-l tine pornit non-stop, il foloseste pe post de "scanner" :) ... click (F9 down, te vede , alt click wall/esp off) trage ...si adminul face spume (teoretic, practic apeleaza la destroy sau ce are la indemana) fiindca stii ca triseaza dar nu poti sa-l prinzi ... i-ai facut 3 sau 5 poze cu plugin-ul stupid de pe srv care-l trimite spectator ...si daca continuii ... "risti sa stresezi" saracul player... trist dar adevarat. Pe vremuri "exista" comanda admin_execclient "nume" snapshot, pt bmp si admin_execclient "nume" screenshot, pt tga.... din diverse motive unii s-au gandit sa reduca truda adminilor si au creat "scurtaturi" admin _ss, ss etc ... idee buna finalizata prost prin introducerea slay-ului automat la sfarsitul setului de poze (cu mici exceptii pt anumite srv unde adminilor le-a fost lene sa vada cum arata minim 3 poze executate la un interval de 1 sec pe un player "curat"... dar asta-i alta poveste....). Cum il prinzi? ii faci poze (daca srv permite "admin_execclient nume comanda", iti recomand utilizarea acestei comenzi chiar daca-i mai mult de scris, sau printr-o scurtatura de tip ss nume care sa-i faca n poze la un interval de 1 sec fara slay, oferindu-ti posibilitate executarii unui nr suficient de ss-uri) cand trebuie (aici e alta problema, intrucat maj adminilor fac ss-uri de dragul ss-ului sau de gura altor playeri) si cate vrei (dificil datorita slay-ului stupid din plugin-uri) . Dupa ce l-ai fotografiat suficient, ii soliciti sa prezinte toate ss-urile, direct din folderul cstrike, arhivate intr-o arhiva de tipul rar sau zip (exclus .exe) pe care o poate prezenta pe mess sau pe forum in cel mai scurt timp. De ce tre sa i le ceri arhivate? ; nu intru in detalii , nu-i tutorial pt codatii viitori sau existenti! hai sa adaug cateva argumente , prin arhivare se uploadeaza o cantitate mica de date, intr-un timp relativ scurt , si pot fi accesate de f multi admini marind considerabil sansele depistarii unui potential codat. Prin demo, poti doar sa-l suspectezi ca are wall, dar demo + admin_exxeclient "nume" "bind F9 say ........) si demostrezi ca respectivul are un "tic nervos pe tasta F9", anormal pt un player ce pretinde ca-i "curat",.... cei care au tasta, tastele respective ocupate cu alte comenzi .... d.p.m.d.v e rea vointa :), se poate juca cs si fara sa apesi 5-7 taste...
Anti-ss, optiune prezenta in anumite COD-uri; cum o poti detecta: vezi cum arata ss-urile pe tine , pe colegul tau ...pe X, jucator clean, daca la altu difera aparitia mesajelor, culoarea etc ...ban si sanatate. Atentie cand faci ss-urile, preferabil in mijlocul runde-i, sansele erorilor sunt minime (gen se termina harta ... cand e posibil sa apara erori, repet posibil) .Pozele , evident sa
le prezinte arhivate , pe toate intr-o arhiva.
cam atat...momentan...... daca am omis ceva... poate revin , daca mi se permite .
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top