O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

EVENT SUD vs NORD | 17 Noiembrie

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Alex

Sud.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
1,117
ANUNT DE MAXIM INTERES PENTRU TOATA LUMEA

Avand in vedere ca pe SUD este saptamana Born Again, in care il celebram pe Vladimirescu, ne-am gandit sa organizam un meci demonstrativ 5 vs 5. Asadar, dupa o munca de convingere asidua, mult stres, si negocieri intense cu @Madutza, vineri o dam care pe care intr-un meci istoric intre SUD si NORD. Speram sa iasa ceva frumos si dragut, in memoria lui Vlad. Asadar, stati pe aproape, o sa incercam sa facem si live, si, de ce nu, daca totul iese bine, o repetam la un nivel mai maricel.

TwisT

Sud.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
264
Am si eu 2-3 cuvinte. Eu niciodata nu joc ceva fara o miza. Asa ca.
Daca sud-ul castiga, probabilitate de 50% Miza mea este!!!
Vreau sa fiu respectat pe discord, de ce spun asta? Pai zilnic intra fete de pe diferite servere la noi pe discord si ma iau la 11 metrii,imi dau peste nas, orice spun sunt incoluti. Nici politia nu ajunge la un accident cum apar ele cand spun si eu 2-3 vorbe. Am fost amenintat cu bataia si multe altele. Nu vreau sa dau nume cine, cum, cand. Diana, Madutza, Alexandra, Rox, Demon si inger.
Va multumesc si sper sa ajung si eu la mix-ul dintre cele 2 servere, o sa ma grabesc cu spalatul vaselor si intinsul hainelorā¤ļø

Madutza

hall of fame
Reaction score
974
Am si eu 2-3 cuvinte. Eu niciodata nu joc ceva fara o miza. Asa ca.
Daca sud-ul castiga, probabilitate de 50% Miza mea este!!!
Vreau sa fiu respectat pe discord, de ce spun asta? Pai zilnic intra fete de pe diferite servere la noi pe discord si ma iau la 11 metrii,imi dau peste nas, orice spun sunt incoluti. Nici politia nu ajunge la un accident cum apar ele cand spun si eu 2-3 vorbe. Am fost amenintat cu bataia si multe altele. Nu vreau sa dau nume cine, cum, cand. Diana, Madutza, Alexandra, Rox, Demon si inger.
Va multumesc si sper sa ajung si eu la mix-ul dintre cele 2 servere, o sa ma grabesc cu spalatul vaselor si intinsul hainelorā¤ļø
Ma faci sa le spun alor mei sa pierdem intentionat, ca sa te respecte si pe tine femeile macar pe comunitatea asta :(
#heartbreaking
#curgeolacrima

youcon

Administrator
LALEAGANEĀ® STAFF
Reaction score
753
Ma faci sa le spun alor mei sa pierdem intentionat, ca sa te respecte si pe tine femeile macar pe comunitatea asta :(
#heartbreaking
#curgeolacrima
Oh My God Wow GIF by reactionseditor

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back