O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

SUD SUD LALEAGANE - LOCUL 1 MONDIAL

Vladimirescu

hall of fame
Joined
Jan 8, 2009
Messages
3,980
Reaction score
398
Age
26
Location
Baia Mare


Data de 18.04.2020 intra in istorie. Suntem #1. Suntem cei mai buni. Nu mai avem de demonstrat nimic nimanui. Felicitari absolut tuturor celor care au contribuit la acest loc. Poti sa compari acest loc 1 cu castigarea unui Campionat Mondial deoarece doar noi stim ce sacrificii s-au facut sa ajunge aici. Adica si voi stiti. Voi, admini, jucatori, playeri banati. Va multumim pentru toata munca si rabdarea voastra, stim ca nu am fost mereu cei mai intelegatori sau cei mai buni dar, nimeni nu e perfect!

f9SnIP9.png


Poate ca maine, din cauza floodului primit aseara, nu o sa mai fim pe acest loc, dar nu renuntam! In decursul zilei de azi, asteptam atat mesaje vocale, cat si video. Sa curga sampaniaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :applouse:

#sud4ever.
 
Last edited:

Alex

Sud.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Aug 5, 2009
Messages
1,200
Reaction score
1,056
Age
31
Location
Lost in space


Exista o vorba veche din popor: lauda de sine nu miroase a bine. Dar de aceasta data suntem nevoiti sa trecem peste ea. Mai bine spus, obligati. De ce? Pentru ca nu ne laudam doar pe noi, ci laudam absolut toata echipa care a facut posibila aceasta performanta. Da, inca in anul 2020 este o performanta avand in vedere sacrificiile care trebuie facute pentru a ajunge aici. In momentul de fata pot sa spun ca suntem cel mai constant server din top 20, am ajuns sa fim noi in sine o comunitate, in masura in care avem un staff compus din 289 de accese, incluzand aici si numele rezervate, HOF si VIP + un numar foarte mare de playeri fideli. Inceputul de an ne-a adus o schimbare de viziune iar in momentul in care am unit echipa deja existenta pe SUD cu echipa venita de pe style, am putut sa implementam ceea ce ne-am dorit. Ca sa ne gandim putin la anii ce au trecut, putem spune ca in momentul de fata, toate orele, toate noptile nedormite, toti banii investiti, tot sufletul pus in acest joc si in acest server, au dat roade. Daca
ne gandim ca serverul a fost reinviat dupa ce s-a inchis de o mana de oameni iar in acest moment numaram un staff atat de mare, putem spune ca am reusit. De-a lungul timpului au fost si perioade mai neplacute dar am tinut mereu capul sus si am privit spre viitor iar astazi putem spune ca faptul ca nu am renuntat a fost decizia cea buna.

suntem #1. Suntem cei mai buni. Si da, suntem si aroganti. Meritam sa fim.
 

Jasemin

leganar
Joined
Apr 14, 2020
Messages
1
Reaction score
2
Age
23
Felicitări întregii echipe de la fondatori,până la admini și playeri . Am dat dovadă încă o dată că suntem ce mai buni ,dar și că împreună am reușit să ajungem unde ne-am propus . Nopțile nedormite,răbdarea dar și ambiția ne-au făcut să ne îndeplinim obiectivul . Eu personal mulțumesc acestui staff minunat care m-a ajutat de cate ori a fost nevoie atat în mediul virtual cât și în viața reală (cu sfaturi bune,încurajări etc) . O victorie meritată de toată lumea prin eforturile depuse de fiecare în parte dar și de sutele de ore petrecute pe sv .
#doarlocul1
 

WizP

mademoiselle
Joined
Jan 7, 2019
Messages
269
Reaction score
112
Age
21
Location
Iasi
NOI ESTEM! Chiar daca nu sunt de mult timp in staff-ul vostru, ma bucur mult ca am ajuns si pe aici! M-am trezit dupa multe zile de stat acasa, intr-o dimineata, cu zambetul pe buze. Felicitari tuturor celor care au participat la ridicarea serverului SUD pe locul 1. Ati dat dovada de multa munca si efort..dar care n-au fost in zadar.. N-am cuvinte.. Felicitari!
 
Joined
Jan 17, 2011
Messages
250
Reaction score
211
Location
Bucuresti
Daca-s numa’ oameni de AUR laolaltã si-s toti intr-un gând si pun mânã de la mânã, n-o sa vezi altceva în afara de câmpii înverzite si numa’ roade bune.
Comunicarea si întelegerea a dat roade, repet acest termen pentru ca asta este ceea de vad, ceea ce simt!
Rezultatul unei mãri de oameni implicati! Fara ocolisuri, fara cãi usoare, fara vre o trisare!
MULT TIMP, BANI, STRES, NERVI, SAPTAMANI NEDORMITE si multe altele ai fost necesare pentrunasa rezultat!
F E L I C I T Ã R I !!
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top