O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 STYKO va dona 20% din incasarile din vanzarea de stickere

apeks-styko.jpg


Martin "STYKO" Styk a anuntat ca va dona 20% din incasarile obtinute din stickerele sale regretatului David "cynic" Polster si Fundatiei Twisten — o fundatie infiintata de familia jucatorului de Valorant Karel "Twisten" Asenbrener, care a decedat in 2023.

"Urmarirea trofeelor si a victoriilor in viata este respectabila", scrie STYKO intr-o discutie pe X (Twitter) in speranta de a face lumina asupra subiectului sanatatii mintale in esports, "dar nu este niciodata o cale usoara. Gestionarea unei bunastari si a sanatatii mentale a tinerilor jucatori este lasata deoparte in viziunea de a se forta pentru a-si urma cariera. Uneori, acest lucru se intoarce impotriva noastra. Si, odata ce se intampla, este prea tarziu".

Faceti click pe postarea de pe Twitter pentru a urmari discutia complete si a afla mai multe informatii. Retweet pentru a ajuta la cresterea gradului de constientizare, achizitionarea unei capsule cu stickere sau donarea directa catre fundatie sunt modalitatile prin care STYKO a cerut comunitatii de CS2 sa contribuie daca pot si doresc sa o faca.hltv.org | #PGLMajor
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top