O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO Stickerele pentru Paris Major si viewer pass-ul au fost lansate

paris-major.png


Valve a livrat o noua actualizare in CS:GO, care aduce mult asteptatele capsule cu stickere pentru BLAST.tv Paris Major, stickere cu autografele jucatorilor si viewer pass-ul. Impreuna cu cel din urma vine si popularul Pick'Em Challenge, in care fanii isi pot incerca norocul in a prezice rezultatele de la Paris Major si pot lucra pentru a face upgrade monedei pana la diamant.

Viewer pass-ul ofera acces la Pick'Em Challenge, precum si la pachetele de suveniruri si la graffiti de echipa nelimitat pe durata evenimentului si costa $9,49.

Capsulele in schimb,, care au fost distribuite in trei categorii diferite, in functie de statutul de Contender, Challenger sau Legend al echipelor la Major, costa $0,95.

Echipele participante castiga 50% din incasarile obtinute din viewer pass capsule, care in trecut s-au ridicat la peste 70 de milioane de dolari in total, in cadrul turneelor PGL Majors de la Stockholm si Antwerp.

BLAST.tv Paris Major incepe cu Challengers Stage pe 8 mai si se va desfasura pana pe 21 mai. Turneul va fi ultimul Major din CS:GO inainte de lansarea Counter-Strike 2, al carui prim Major este programat sa aiba loc in martie 2024 si va fi organizat de PGL la Copenhaga.


hltv.org
 
  • Like
Reactions: aqx
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top