O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

STEAM Steam Next Fest incepe cu sute de demo-uri gratuite

Steam Next Fest a revenit! Ediția din luna octombrie a sosit în sfârșit, iar aceasta sărbătorește timp de o săptămână întreagă jocurile viitoare. Încearcă noile titluri ale dezvoltatorilor care se află la început de drum sau pe cele ale veteranilor, iar apoi adaugă-le pe cele preferate în lista de dorințe pentru a primi o notificare atunci când acestea se vor lansa oficial pe Steam!

steam-fest.png


Sute de demouri gratuite
Începând de astăzi și până pe 10 octombrie la ora 20:00 (UTC+3), vom prezenta sute de demouri ale jocurilor viitoare din cadrul tuturor genurilor, create de echipe din întreaga lume! Pe durata Festivalului Next, vei avea oportunitatea de a încerca aceste jocuri nelansate în mod gratuit – fără săli de expoziții sau cozi.

Descoperă demouri, obține o insignă
În premieră la această ediție a Festivalului Steam Next: o insignă Steam al cărei nivel poate fi mărit pe măsură ce explorezi jocurile din lista de descoperiri, care a fost recent reproiectată. Dacă nu ești la curent cu noua listă de descoperiri, poți afla mai multe informații aici.

Transmisiunea oficială de deschidere
Prima zi include spectacolul nostru în direct, care începe la ora 21:00 (UTC+3) și dă startul unei săptămâni întregi de transmisiuni live și discuții! Consultă programul de pe pagina principală pentru a te bucura de tot ceea ce oferă evenimentul.

Explorează și descoperă
Ești copleșit de numărul mare de jocuri și nu știi de unde să începi? Nu-ți face griji, întrucât îți punem la dispoziție mai multe modalități de a explora Festivalul Next!​
Răsfoiește în funcție de categoriile sau etichetele principale ale jocului, pentru a găsi demouri din genul tău favorit; poți căuta chiar după sub-genuri sau caracteristici specifice. Consultă programul evenimentului pentru a descoperi transmisiunile în direct și sesiunile de chat organizate de dezvoltatori și pentru a determina cu cine ți-ar plăcea să interacționezi.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top