O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

STEAM Steam Next Fest: editia din februarie '23 este acum aici!

steam-next-fest.png


Prima ediție a Festivalului Steam Next din 2023 a sosit! Joacă noile titluri create atât de dezvoltatori aflați la început de drum, cât și de cei mai experimentați și participă la transmisiunile în direct și discuțiile cu dezvoltatorii pe durata întregii săptămâni. Și totul este gratuit! Nu uita să-ți adaugi titlurile preferate în lista de dorințe pentru a putea primi un memento atunci când jocurile sunt lansate în mod oficial.

Sute de demouri gratuite
Începând de astăzi și până pe 13 februarie la ora 20:00 (UTC+2), vom prezenta sute de demouri ale jocurilor viitoare din cadrul tuturor genurilor, create de echipe din întreaga lume. Pe durata Festivalului Steam Next, vei avea oportunitatea de a încerca aceste jocuri nelansate în mod gratuit – fără săli de expoziții sau cozi.

Transmisiunea oficială de deschidere
Fără cozi înseamnă, de asemenea, că vei putea interacționa mai ușor cu dezvoltatorii! Prima zi include transmisiunea noastră în direct, care începe la ora 21:00 (UTC+2) și dă startul unei săptămâni întregi de transmisiuni live și discuții cu dezvoltatorii. Participă alături de noi și consultă programul de pe pagina principală pentru a te bucura de tot ceea ce oferă evenimentul.

Explorează și descoperă
Ești copleșit de numărul mare de jocuri și nu știi de unde să începi? Nu-ți face griji, întrucât îți punem la dispoziție mai multe modalități de a explora Festivalul Steam Next!

—Pentru a găsi demouri din genul tău favorit, poți răsfoi în funcție de categorie, etichetele principale ale unui joc, sau poți căuta chiar după sub-genuri sau caracteristici specifice.
—Consultă programul evenimentului pentru a descoperi transmisiunile în direct și sesiunile de chat organizate de dezvoltatori și pentru a determina cu cine ți-ar plăcea să interacționezi.
—Explorează-ți lista personalizată de descoperiri aferentă Festivalului Steam Next pentru a descoperi demouri similare titlurilor pe care le joci deja.

Accesează pagina Festivalului Steam Next

#SteamNextFest

store.steampowered.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top