O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Starea agentilor: Gekko, Deadlock si ???

EP7_Act2_Gekko_Deacklock_DE.jpg


Hey friendos!

Anul se apropie de sfarsit si, odata cu el, vom lansa ultimul nostru agent pentru anul 2023. Vocea, pasiunea si piesele voastre au modelat modul in care lucram si ce creeaza echipele. Speranta echipei este ca fiecare agent nou sa introduca noi moduri de a juca si sa schimbe modul in care abordati scenariile vechi. Pe masura ce adaugam la aceasta minunata lista, Agentii pot fi, de asemenea, o reflectare a ta si a prietenilor tai.


4tuBGGC.jpeg


Gekko si prietenii sai au fost atmosfera din LA care a dat startul anului. Am vrut sa exploram diferite moduri de a ne initia in locatii, iar echipa ne-a oferit instrumentele necesare pentru a face acest lucru. In cadrul rolului de initiator, locul lui Gekko in roster inca se formeaza si suntem incantati sa vedem cum va aparea, avand in vedere recentele schimbari de echilibru.

Prietenii rautaciosi si-au gasit, de asemenea, drumul spre inimile voastre. Intotdeauna am stiut ca Mosh, Dizzy, Thrash si, bineinteles, Wingman vor fi ceva special, dar voi toti i-ati dus la un nou nivel prin modul in care au fost imbratisati. Gekko a fost un risc mare din partea noastra, iar dragostea voastra pentru el ne-a aratat ca a fost un risc corect.


agents-banner_deadlockupdate_orange.png


Deadlock, pe de alta parte, nu a fost la fel de dornica sa-l imbratiseze pe Gekko si creaturile sale. Ea nu accepta glume proaste din partea nimanui si este aici pentru a opri orice amenintare sau agresiune.

Desi poate dura luni de zile pentru ca potentialul si contributiile unui nou agent sa se faca simtite, am auzit ca multi dintre voi au sentimentul ca adaugarea ei la lista Santinelelor este putin cam slaba in acest moment. Suntem cu ochii pe zonele din trusa ei pe care le putem imbunatati si care l-ar ajuta pe Deadlock sa devina o Santinela care poate reactiona mai bine...

Acum, la final de an, mai avem un ultim agent de dezvaluit. Au trecut aproape doi ani de cand ultimul nostru duelist, Neon, s-a alaturat listei si multi dintre voi, egoisti, ati cerut inca unul nou. In esenta sa, Valorant este un tactical shooter bazat pe echipa, in care jocul cu arme straluceste. Pentru unii dintre voi, asta inseamna sa demonstrati de ceea ce sunteti in stare prin inamici ca Jinggg si sa puneti ore intregi sa faceti click pe acele sfere de aim training pentru acel 5K curat.

Urmatorul agent este pentru voi. Avem, de asemenea, o mica intorsatura de situatie pe care nu ati fi crezut ca o veti gasi in Valorant... ei bine... unii dintre voi poate ca ati visat in directia corecta.

enkjuJh.jpg

playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top